"‘ moeder-dochter quality time’…even zorgeloos genieten van elkaar!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Diana en dochter

Moeder en dochter hebben een zeer bewogen geschiedenis.
Er is geen voor vakanties of tripjes. Omdat dochter niet meer thuis woont, hebben ze weinig gelegenheid voor verbindende momenten samen. Een weekend samen weg was daarom zeer welkom. Hieronder het persoonlijke verslag van Diana.

We waren er echt even uit samen

We hebben het geweldig leuk gehad. Alles was heel erg goed geregeld zowel door Reis met je Hart als door het Student Hotel en we waren helemaal perplex van het bedrag dat we als zakgeld meekregen! Dat weekendje maakt echt verschil, we kwamen helemaal tot rust. Ondanks dat het maar kort was, hadden we echt het gevoel er even helemaal uit te zijn. Het heeft ons heel erg goed gedaan.

VIP behandeling

Eerst met het OV naar Groningen, dat was best een lange reis maar dat was al een deel van de vakantiebeleving. En wat een bijzondere ervaring was ons verblijf in het hotel! In het hotel wonen studenten, die mede het hotel runnen. We werden door hen als VIPs met champagne ontvangen en kregen gelijk een lunch aangeboden. Wat voelden we ons welkom!!! Aan alles was gedacht om het ons naar het zin te maken, met een heel persoonlijke touch. Zo lag er op onze kamer een handgeschreven welkom kaartje met onze namen, waren er fietsen voor ons gereserveerd en iedere keer als we terugkwamen en de lobby binnenliepen, stonden de studenten klaar met iets lekkers.

Wat is Groningen een geweldige stad!

Dezelfde middag zijn we naar de Grote Markt in Groningen gegaan, zo gezellig als het daar was. Het was wel warm, maar toch vooral heerlijk weer. In de avond gefietst in de omgeving en hebben we heerlijk gedineerd in het restaurant van het hotel.

Blijvend aandenken gekocht samen

De volgende ochtend rustig ontbeten en zijn we nog even wezen winkelen. We hebben ieder een T-shirt als blijvend aandenken aan dit super weekend gekocht. Tja, en dan was het veel te snel alweer tijd om naar het station te gaan voor de ruim 3 uur durende terugreis.

 

"Overal was aan gedacht. We waren compleet overrompeld van de super gastvrijheid " 

 

Inspirerend

Alles in het hotel was gericht op jongeren. Super relaxt en leuk voor mijn dochter, ze werd er heel vrolijk van en er ook door geïnspireerd. Ze wil namelijk een horeca en koksopleiding doen en is door deze ervaring gesterkt in haar keuze.

We kijken met heel veel plezier terug op deze hele bijzondere ervaring.
De studenten hebben het top geregeld, overal was aan gedacht. We waren compleet overrompeld van de super gastvrijheid.

Ook namens mijn dochter– super bedankt!

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2021.

Preferred partners
anvr anbi