"Midden in de natuur: heerlijk!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Groningen

Diana en haar kinderen

Diana ontdekte samen met haar twee kinderen de mooie natuur van Drenthe. Vooral de eekhoorns maakten hun verblijf speciaal. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij Huisje van hout in Drenthe – Bijzonder plekje en het Hendrik Pierson Fonds.

Verkennen

"We hebben heerlijke dagen achter de rug," vertelt Diana. "We zijn van maandag tot vrijdag weggeweest. Maandag kwamen we aan en hebben we huis bekeken en dat zag er prachtig uit. We hebben boodschappen gedaan en alles een beetje verkend."

Boswandeling

"De volgende dag zijn we de natuur in gedoken en hebben we een mooie boswandeling gemaakt. Het was prachtig en we zijn gaan zoeken naar dennenappels."

Vakantiegevoel

"Woensdag was het wat minder weer dus hebben we ons vermaakt in het huisje en de laatste dag hebben we feestelijk afgesloten met een barbecue. Echt vakantiegevoel."

Eekhoorn

"Een mooi moment was toen mijn zoon opeens een eekhoorn zag. Hij vond het echt geweldig om te zien. Ik vond het zo super om hem te zien genieten. Die kleine dingen zijn gewoon bijzonder."

 

"Ik weet niet wie er meer genoten heeft: ik of mijn kinderen!" Diana

 

Volop genieten

"Je hebt tijd voor elkaar en kan ontspannen. Ik weet niet wie er mee van genoten heeft: ik of mijn kinderen, maar het was voor ons allemaal een succes!"

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Huisje van hout in Drenthe en het Hendrik Pierson Fonds.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi