"Tijd met elkaar is bijzonder"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Lelystad

Diana

Bestemming onbekend. Voor Diana en haar kinderen werd hun vakantiebestemming pas op het laatste moment onthuld. Een stedentrip was het resultaat. Reis met je Hart kon deze reis aanbieden dankzij srprs.me en Quick Parking.

Spannend

“We vonden het spannend om deze reis te maken,” vertelt Diana. “Van tevoren kregen we het weerbericht al te zien en begonnen we al na te denken over de bestemming. Op de dag van vertrek reden we naar de luchthaven van Eindhoven, parkeerden de auto en werden richting het vliegveld gebracht.”

Bestemming onthuld

“Hier maakten we de envelop open en voerden de code in en werd de bestemming bekend: Praag! Het vliegen was een hele ervaring. De kinderen hadden dit nog nooit meegemaakt dus die genoten volop.”

Stad ontdekken

Maar hoe pak je zoiets aan? Opeens in een onbekende stad zijn. Diana: “De jongens begonnen meteen op het vliegveld al te googelen om te kijken wat leuk was. In het hotel kregen we een plattegrond en daar stond heel duidelijk alle highlights aangegeven. We zijn ook gewoon op pad gegaan en zijn de stad gaan ontdekken.”

Karelsbrug

De eerste dag was het helaas wat regenachtig, maar de volgende dagen liet de zon zich toch ook af en toe zien. “We zijn naar de Karelsbrug geweest en hebben veel door de stad gewandeld. Ook zijn we nog naar de Praag Zoo geweest. Een prachtige dierentuin.”

We zijn met elkaar het avontuur aangegaan.Diana

Home Alone

De weg zoeken in een nieuwe stad valt niet altijd mee. “We waren aan het zoeken in de metro om te kijken welke kant we op moesten. Mijn zoon zei: ‘die moeten we hebben.’ Samen stapten we in, maar toen zagen we opeens mijn dochter en andere zoon nog op het perron staan. Een echt Home Alone momentje. Daar hebben we met elkaar hard om moeten lachen.”

Avontuur

“Het was fijn om op deze manier iets als gezin te doen. Elke avond zijn we met elkaar gaan eten in een lokaal restaurant en die tijd met elkaar is bijzonder. Het was een avontuur dat we met elkaar zijn aangegaan en dat het goed gelukt is geeft me een goed gevoel.”

Deze vakantie is mogelijk gemaakt dankzij Quick Parking en srprs.me

Deze vakantie vond plaats in de winter 2016.

Preferred partners
anvr anbi