"Dirk Jan: Een unieke en onvergetelijke ervaring!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Reusel

Dirk Jan

Dirk Jan en zijn dochter Zaza maakten wel een heel bijzondere reis: een prachtige cruise door de Noorse fjorden. Het werd een unieke ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Samen met Holland America Line en Zeetours Cruises kon Reis met je Hart deze vakantie verzorgen. Lees hier het reisverslag.

Filmsterren

"De cruise was werkelijk een fantastische reiservaring," vertelt Dirk Jan. "Nadat we vertrokken uit Amsterdam gingen we onze kamer binnen en onze mond viel open. Het was allemaal heel luxe en we hadden een balkon. We voelden ons echte filmsterren."

Fjorden

"We stopten tijdens de cruise op verschillende plekken en hebben telkens schitterende excursies en wandelingen gemaakt. Een hoogtepunt was de Flåm treinreis. We gingen de bergen in, bekeken de fjorden, hadden schitterend weer en konden heerlijk wandelen. Het ultieme vakantiegevoel. ’s Avonds vaarden we nog door de fjorden. Het werd pas heel laat donker dus we bleven genieten."

Uitstapjes

Dirk Jan en Zaza bezochten ook nog Stavanger en Kristiansand. In Stavanger gingen ze naar het oliemuseum. Het schip maakte ook nog een stop in Oslo, maar Dirk Jan en Zaza bleven hier op de boot. Het was een prachtige dag dus konden ze genieten van het zwembad en hier heerlijk zwemmen en spelen.

Vaderrol

Dirk Jan en Zaza hebben het samen fantastisch naar hun zin gehad: "Eén avond hebben we het samen wel heel luxe gemaakt door de te dineren in het Tamarind restaurant; op die dag was het precies acht jaar geleden dat ik de volledige zorg voor Zaza verkreeg als alleenstaande ouder. We hebben heerlijk Aziatisch gegeten en wat een service." Voor Dirk Jan waren de momenten samen een bijzonder onderdeel van de reis. "Ik kon mij weer puur op de vaderrol richten. Tijd voor elkaar: dat is uiteindelijk toch het allerbelangrijkste. Ik zag dat het goed gaat met Zaza en dat geeft mij als alleenstaande vader een fijn gevoel."

Tijd voor elkaar: dat is uiteindelijk toch het allerbelangrijkste.Dirk Jan

Nieuwe contacten

Op de boot kwamen Dirk Jan en Zaza ook in contact met andere gasten. Dirk Jan: "De Spaanse taal is mijn tweede taal en onder de passagiers trof ik veel Spaanssprekende gasten waarmee ik gezellig kon praten. Ook Zaza had snel contact met een Belgische jongen en die konden samen spelen."

Wind in je haren

"Ik hoopte tijdens deze reis wat rust in mijn hoofd te vinden. Dat is zeker gelukt. Als je de wind al in je haren voelt aan boord: dat gevoel is heerlijk. Maar ook nieuwe contacten opdoen deed me goed. Vanuit de Holland America Line was alles geweldig geregeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een unieke ervaring was en dat we ontzettend hebben genoten. Ik heb aan Zaza uitgelegd dat wat ons overkomen is werkelijk bijzonder en uniek is; zoveel hulp en liefde van alle kanten. Ik hoop dat de herinnering voor altijd bij haar blijft."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Holland America Line en Zeetours Cruises.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in het voorjaar 2016.

Preferred partners
anvr anbi