"We hebben genoten van de dieren!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Super leuke uitjes!

Reis met je Hart heeft een aantal gezinnen deze zomer gelukkig kunnen maken met een gezellig dag-uit naar onder andere het Dolfinarium en Diergaarde Blijdorp

Super dag in Diergaarde Blijdorp- Ingrid

'Ik was heel blij dat ik met mijn moeder en bonus moeder een dagje naar de dierentuin mochten. Ik hou heel erg van dieren en wou heel graag een keer naar Diergaarde Blijdorp.

We hebben een hele gezellige dag gehad met zijn drietjes. Het was niet zo druk dus we konden alles op ons gemak bekijken. En het was heel lekker weer die dag, niet te warm. We zijn er dan ook de hele dag geweest,

De stokstaartjes vond ik het allerleukste. Ik heb op de televisie een hele leuke documentaire over hoe stokstaartjes leven gezien en daarom vond ik het geweldig om ze in het echt te zien.
Dan zijn ze nog leuker! Mijn moeder vond de nijlpaard geweldig, maar de andere dieren vonden we natuurlijk ook heel leuk.

Mijn moeder had lekkere broodjes meegenomen en we hebben een hele grote softijs gekocht. In het souvenirwinkeltje heb ik een sleutelhanger van een stokstaartje gekocht en een pen als aandenken aan deze fijne dag. Heel erg bedankt! '

Stokpaardje in Diergaarde Blijdorp

Stokpaardje in Diergaarde Blijdorp

Genoten van Dolfinarium- Enricha

'Dank jullie wel voor deze leuke dag mijn dochtertje heeft haar ogen uitgekeken en vond het geweldig. Dit is toch echt wel heel anders dan een dierentuin. De reis met het OV was prima te doen. We zijn met de trein naar Harderwijk gegaan en daar overgestapt op de bus, daarna nog een paar minuten lopen.

We hebben van alles bekeken en we zijn naar de zeeleeuwenshow geweest en de roggen geaaid. Maar de dolfijnen vond ze toch wel het allerleukste en ze was zo enthousiast dat ze haar speen naar de dolfijnen wou gooien. We konden haar nog net tegenhouden!

We hebben een hele fijne dag gehad. Super fijn dat wij even een dagje er op uit konden! Dank jullie wel! '

Dolfinarium Harderwijk

Dolfinarium Harderwijk

Florentina en haar kinderen naar Diergaarde Blijdorp

We hebben het super gehad een geweldige ervaring om hier met mijn 4 kinderen en neefje samen naar toe te mogen. Alles was heel leuk, we zijn sprakeloos van alles dat we hebben gezien. We keken onze ogen uit.

De giraffen met hun lange nekken vonden ze geweldig en de uil die haar territorium verdedigde, natuurlijk de leeuwen en alle andere dieren. Maar het leukste vonden ze toch wel de apen met hun rode blote billen waar ze steeds mee aan het draaien waren en heel grappig was het kleine aapje dat een luiertje om had. Daar moesten ze erg om lachen. Er werd verteld dat een van de olifanten een baby olifantje krijgt. Nou dat vonden ze natuurlijk wel heel spannend.

Nog een keer terug als baby olifantje geboren is!

Van het zakgeld hebben we een lekker patatje gegeten en allemaal een ijsje. Iedereen letterlijk voldaan.

We zijn met het openbaar vervoer erheen gegaan. in de bus, metro en trein met 5 kinderen was een hele uitdaging maar het is allemaal goed gegaan.

De kinderen waren echt heel erg blij en hebben de dag van hun leven gehad. We gaan graag nog een keer terug! Want mijn kinderen willen heel graag het baby olifantje zien als het geboren is.

Geweldig dank voor deze fijne dag'

Diergaarde Blijdorp - Aapjes

Diergaarde Blijdorp - Aapjes

Diergaarde Blijdorp- olifanten

Diergaarde Blijdorp- olifanten

 

'Het aapje met het luiertje om vonden ze het aller leukste'

 

Diergaarde Blijdorp - Anana en haar 5 kinderen

'de kinderen hebben het geweldig gevonden. We zijn de hele dag tot het park ging sluiten geweest en alle dieren bekeken. Ze vonden alles even leuk! '

Diergaarde Blijdorp - tijgers

Diergaarde Blijdorp - tijgers

Diergaarde Blijdorp - Angelique en kids

We hebben een hele leuke dag gehad. De dieren waren erg leuk!

Dolfinarium Harderwijk - Zeeleeuwen

Dolfinarium Harderwijk - Zeeleeuwen

Deze uitjes werden mogelijk gemaakt dankzij diverse sponsoren en vonden plaats in de zomer 2022

Preferred partners
anvr anbi