"De gezinnen hebben genoten van de uitjes deze zomer"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Zoetermeer

Super leuke uitjes!

Reis met je Hart heeft een aantal gezinnen deze zomer gelukkig kunnen maken met een gezellig dag-uit naar onder andere Oud Valkeveen, Duinoord en Youseum.

Activiteitenpark Duinoord - Annet en kids

We hebben een fantastische dag gehad in Duinoord, waarvoor enorm veel dank.

Helaas denk ik nooit aan foto's maken dus heb er maar 1 gemaakt.

Duinoord

Duinoord

Super leuke dag Duinoord - Samantha en Quinty

Beste lieve medewerkers en vrijwilligers van Reis met je Hart,
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de super leuke dag die wij hebben mogen beleven dankzij jullie! Wij mochten naar Duinoord en wij hebben ontzettend genoten en super bedankt voor het extra centje. Echt super lief dat wij dit mochten doen van jullie en wij hopen dat jullie nog veel meer gezinnen mogen laten genieten van zulke mooie dagen. We hebben mooie herinneringen kunnen maken. Echt dank jullie wel.
Heel veel liefs van Samantha en Quinty

Duinoord

Duinoord

Youseum - Else en kinderen

Heel erg bedankt. We hebben een erg leuke dag gehad in het Youseum en heel leuk om op deze manier mijn verjaardag te vieren met de kinderen.

Wat is het Youseum?

Youseum is de social media experience waar het allemaal draait om jou en jouw wereld. Maak opvallende foto’s voor Instagram en creeër onvergetelijke content voor TikTok waar je moeder trots op zal zijn. Youseum is een een van de meest leuke dingen om te doen in Nederland voor mensen van alle leeftijden.
Poseer, speel en ontdek tijdens een tour van een uur door 30 opvallende installaties. Bij Youseum ben jij het kunstwerk, de kunstenaar en de criticus.

Youseum

Youseum

 

'We hebben mooie herinneringen kunnen maken- Samantha'

 

Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Al c.a. 95 jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden.

Het park heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor de volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.

Zelfs bij minder mooi weer, kun je hier heerlijk spelen in een van onze overdekte attracties. Daarnaast beschikken we over een prachtige indoor speelhal van 1500 m2 en een echte bioscoop waar leuke kinderfilms en series draaien.

Het park is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, waaronder peuters en kleuters, waarvoor het speelgedeelte ‘Miniland’ is ontwikkeld. In het theater zijn dagelijks interactieve shows te zien en je kunt je de hele dag vermaken in meer dan 35 attracties en speeltoestellen. Kom dus maar snel spelen!

Oud Valkeveen

Oud Valkeveen

Enige uitje

De gezinnen hebben genoten van de uitjes deze zomer! Voor veel van hen was dit het enige uitje dat ze hebben gehad!

Steungroep SVZV

Oud Valkeveen

Oud Valkeveen

Youseum

Youseum

Deze uitjes werden mogelijk gemaakt dankzij diverse sponsoren en vonden plaats in de zomer 2022

Preferred partners
anvr anbi