"'Met taxi gehaald en gebracht wat een luxe'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Zaandam

Doris en haar zoons

Moeder en zoons (17 en 15) hebben in de afgelopen jaren erg veel
meegemaakt. Vooral een aantal heftige persoonlijke verliezen is hard aangekomen. Samen iets bijzonders ondernemen als rouwverwerking met het deel van het gezin dat over is na het verlies is belangrijk, maar daar is geen financiële ruimte voor. Extra fijn dat Reis met je Hart dit gezin een heerlijk verblijf in Chalet de Huismus in het prachtige Friesland kon aanbieden.

Met de Taxi

We zijn gehaald en gebracht door Schiphol Travel Taxi! Wat een luxe en de chauffeur was zo behulpzaam!

Gaasterland en zijn bossen

Chalet de Huismus staat in de streek Gaasterland. Gaasterland ligt in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân en is onderdeel van de Gemeente Fryske Marren (Friese Meren).

Heel fijn huisje

Het chalet was heel fijn en netjes. En zo lief, de koelkast was helemaal gevuld met allerlei boodschappen. We hebben dan ook lekker gekookt in het huisje.

Zwembad

Er was een lekker zwembad waar de jongens dankbaar gebruik van hebben gemaakt. En strand, maar het weer was te slecht daarvoor, ze zijn daar 1 x geweest . De jongens hebben gevoetbald.

 

"We hebben heel erg genoten… superfijn om samen weg te zijn " 

 

Genoten van de omgeving

We mochten gratis gebruik maken van de aanwezige elektrische fietsen en dat hebben we volop gedaan. We hebben genoten van de mooie omgeving, veel bos en rust en mensen zo aardig.

Het was erg fijn en leuk. Hartelijk dank voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt voor ons.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2021.

Preferred partners
anvr anbi