"Het was bloedstollend spannend"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Dylan, Mohammed en Junior

Dylan, Mohammed en Junior zijn drie jongens die houden van puzzels en spannende uitdagingen. Ching-ling vond dat deze drie een leuke dag verdienden vol nieuwe belevingen. Zij ging met ze mee om hen te begeleiden op een dag vol avontuur. Reis met je Hart kon deze dag mogelijk maken dankzij Escape World Amsterdam en Tours & Tickets.

Escape Room

“Het was een geweldige dag,” vertelt Ching-ling. “We hadden een vol programma. We begonnen de middag bij Escape Room Harbour in Amsterdam. Onze Escape Room was het Pirate Ship. We begonnen als gevangenen aan boord en het doel was om binnen zestig minuten ongezien de gevangenis te ontspannen.”

Bloedstollend spannend

“Het was bloedstollend spannend. Ik vond het zo mooi om de jongens zien te genieten. De jongens wilde nog wel een keer: zo leuk vonden ze het. Om even bij te komen zijn we naar de KFC gegaan waar we lekker hebben gegeten.”

Body Worlds

“Onze volgende stop was Body Worlds Amsterdam. We hebben hier veel gelachen, maar het was ook harstikke leerzaam. Als afsluiter zijn we nog naar de Jamin geweest voor een mini zakje snoep. Dat maakte de dag helemaal compleet.”

Reis met mijn hart

“Dit was zeker een reis met mijn hart! De harten van de jongens waren gevuld met een nieuwe beleving en liefde voor elkaars kwaliteiten. Het was geweldig om te zien dat ze zo hun best hebben gedaan en dat ze zoveel talenten hebben.”

 

"Ik vond het zo mooi om de jongens te zien genieten." Ching-ling

 

Dit dagje uit vond plaats in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi