"De jongens hebben zich zo vermaakt!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Haarlem

Edmée en haar zoons

Edmée en haar twee jongste zoons gingen op avontuur op het Eiland van Maurik. Vlotten bouwen, kanovaren, maar ook de ruimte en tijd voor jezelf. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij Estivant, Connexxion en de J.C. Ruigrok stichting.

Warm ontvangst

De vakantie van Edmée en haar zoons begon niet gemakkelijk. Haar oudste zoon werd ziek waardoor er onverwacht van alles geregeld moest worden. Edmée: “De zorgen om mijn zoon heb ik wel meegenomen, maar we zijn zo warm ontvangen door het team van Estivant. Er was begrip en ruimte om je verhaal te doen. Ze hebben de jongens een onvergetelijke week gegeven.”

Vlotten bouwen

“Elke dag werden er activiteiten georganiseerd. Ze gingen op verkenningstocht, varen met de kano en hebben vlotten gebouwd. Ook het zwembad werd een stuk of vier keer bezocht.”

Haren in de wind

“Ik ben op dat soort momenten ook af en toe zelf op stap gegaan. Even lekker op de fiets naar Wijk bij Duurstede. Af en toe in mijn eigen cocon en zo kon ik me even terugtrekken. Dat voelde goed.”

Voor altijd op de camping

“De jongens hebben zo genoten. Op zaterdag werden we weer opgehaald en naar huis gebracht en Skip moest zo huilen. Hij was het liefst op de camping blijven wonen samen met de mensen van Estivant.”

 

"Mijn zoon was het liefst op de camping blijven wonen." Edmée

 

Op een eiland

“We zijn even uit ons leven, wat niet altijd makkelijk is, getrokken. Je bent letterlijk op een eiland. We konden even weg uit onze situatie en alleen maar richten op de leuke dingen.”

Middelpunt

“Het mooiste van deze week vond ik dat de jongens een keer in het middelpunt hebben gestaan en zich zo vermaakt hebben. Dat is het allerbelangrijkste en daar doen we het voor.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Esivant, Connexxion en de J.C. Ruigrok stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi