"Deze avond heeft zo’n enorm positieve vibe gegeven met elkaar. Dit was echt de juiste timing!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: Stage Entertainment
Utrecht

Wat een feestje was het gisteravond in het Beatrix Theater in Utrecht bij de musical Pretty Woman!

Wat is er mooier dan het jaar beginnen met een écht avondje uit. Op zowel zondagavond als donderdagavond mochten in totaal 150 mensen genieten van een prachtige voorstelling Pretty Woman in het Beatrix Theater in Utrecht. Een echte feel good musical met een verhaallijn die (bijna) iedereen kent. Een musical met een geweldige cast, heerlijke muziek, opzwepende dans maar zeker ook veel humor. Intens genieten dus.

Verschillende hulpverlenersorganisaties uit Utrecht hebben cliënten uitgenodigd voor deze voorstelling en zijn er samen met hun cliënten naar toe gegaan. Wat een feestelijke belevenis.

“Dingen die voor ons normaal lijken zijn voor onze doelgroep heel bijzonder. Je kan je soms erg buitengesloten voelen. Een avond uit met zo’n geweldig feel-good verhaal, laat je heel speciaal voelen. Even voelden zij zich weer onderdeel van de samenleving. En dat is zo ontzettend waardevol!”

 

Lex van De Tussenvoorziening zegt: “Een begeleider vertelde dat hij merkte dat een van zijn cliënt heel emotioneel was na afloop van de voorstelling. Hij was erg overweldigd door wat er gebeurde in de muzikale voorstelling. Hij merkte dat hij worstelde met zijn eigen vooroordelen en voelde zich gedurende de avond in conflict met zichzelf. En uiteindelijk, aan het eind van het verhaal, kon hij het accepteren bij zichzelf. Dit is een heel mooie, persoonlijke ontwikkeling. Prachtig om te zien wat een cultureel uitstapje teweeg kan brengen.”

Rosa van Moviera vertelt: “Iedereen heeft genoten en er is nog lang na de voorstelling over gesproken met elkaar. En elke keer weer met een brede lach op ons gezicht. Iedereen is heel dankbaar. Het heeft zo’n enorm positieve vibe gegeven met elkaar. Dit was echt de juiste timing! ”

Volgens Arjan van De Tussenvoorziening waren zijn cliënten positief overdonderd door het muzikaal geweld. “Voor velen was het een eerste ervaring. Wat hebben we gelachen en genoten. Dank dank dank!”

 

 

 

"Wij zijn jullie dankbaar dat wij zoveel mensen gelukkig konden maken. Wat een geweldige avond. Een herinnering die lang gekoesterd zal worden!"

Dit avondje uit vond plaats in de winter van 2024

Preferred partners
anvr anbi