"We hebben volop genoten, en mijn zoontje al helemaal!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Veenendaal

Erica

Erica

Voor Erica was dit lange weekend echt een last-minute aanbieding. Op donderdag werd ze gebeld dat zij vanaf vrijdag terecht kon in een vakantiehuisje op vakantiepark Landal Coldenhove. Dat zag zij wel zitten, maar er moest natuurlijk snel nog het een en ander geregeld worden. Gelukkig vond ze op tijd onderdak voor haar hond en paste de datum in de agenda. Een dag later zat zij samen met haar vriend en twee kinderen in een mooi vakantiehuisje. Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Landal Greenparks.

De aankomst

“Toen we met de auto aankwamen zagen we al dat de omgeving prachtig groen was, net als het park zelf en het huisje was erg mooi. Mijn jongste kind is pas anderhalf jaar en voor haar was een kinderbedje geregeld. Hoefden we daar zelf niet mee te slepen.”

Vermaak naar ieders smaak

“Er is heel veel te doen en te beleven op het park, maar je hoeft niet per sé aan alles mee te doen. Mijn zoon van vijf jaar is erg prikkelgevoelig, houdt niet zo van drukte en is een beetje bang voor nieuwe dingen. Voor hem dus niet het volle animatieprogramma, maar wel de klimwand, de speeltuin en natuurlijk het zwembad, want het was lekker weer tijdens ons verblijf. Van dat alles heeft hij volop genoten.”

Rust op zijn tijd

“Mijn dochtertje van anderhalf slaapt tussen de middag een paar uurtjes en wij konden ook onze rust pakken. De mooie omgeving lonkte, maar vanwege de rusttijd voor mijn dochtertje, het feit dat er genoeg te doen was op het park en dat we maar een weekend waren, zijn we het park niet af geweest. Vrijdagavond hebben we lekker patat gehaald op het park, en zaterdag hebben we in ons huisje pannenkoeken gebakken. Dat was natuurlijk een feest.”

Eekhoorntjes

“Op het park zagen we diverse eekhoorntjes. Die zaten achter elkaar aan tussen de bomen. Het was heel leuk om naar te kijken”

We zijn echt lekker even er uit geweest! Erica

“Eigenlijk konden we tot en met maandagochtend in het huisje blijven, maar mijn vriend moest in de nacht van zondag op maandag werken, dus dat ging helaas niet. Mijn zoontje vroeg of we nog langer konden blijven. Dat is natuurlijk een goed teken. We zijn op zondag later in de middag weggegaan, maar wel met een leuke ervaring op zak! We waren echt lekker even weggeweest.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Landal GreenParks.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi