"Het was een vijf sterren vakantie!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en

Esmeralda

Het vakantiehuis van de Koos Konijnfoundation dat op het Roompot vakantiepark Weerterbergen staat is al diverse jaren een succesnummer. Esmeralda mocht er met haar twee jonge kinderen een lang weekend naar toe. Zij hebben van zo ongeveer alle mogelijkheden die je hier hebt genoten en kwamen eigenlijk nog tijd te kort. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij de Koos Konijn Foundation.

Huisje staat paraat

Zoals gebruikelijk stond ook nu weer het Koos Konijnhuis bij aankomst netjes klaar met opgemaakte bedden en de gebruikelijke cadeaubonnen. “Alles was keurig schoon. De cadeaubonnen voor activiteiten op het park zijn allemaal opgegaan. Voor activiteiten waar een bon voor was hoefden we niets te betalen, maar we hebben ook nog andere dingen gedaan.”

Kinderen genieten

”Dansen, knutselen, de 3-D film bekijken en midgetgolfen. De kinderen hebben overal aan meegedaan en volop genoten. En natuurlijk zwemmen. Ze zijn er iedere dag twee keer naar het grote zwembad dat op het park ligt geweest!"

Enthousiast animatieteam

"Vooral het animatieteam verdient een pluim. Zij hadden er zichtbaar heel veel plezier in om alle kinderen te vermaken. Ze deden dat met passie, lachten altijd en deden hun uiterste best ondanks de warmte. Dat had veel succes, ook bij mijn eigen kinderen. Het dansen en de kinderdisco vonden ze prachtig!"

Familiebingo

"Zelf had ik ook een lekkere vakantie. Naar de familiebingo bijvoorbeeld konden zowel ouders als kinderen en daarbij had ik ook leuk contact met andere gezinnen."

 

"We genoten volop en wilden niet meer weg." Esmeralda 

 

De tijd vloog

"Wij waren ook nog van plan om de mooie omgeving van het park te verkennen op de fiets, maar omdat er zoveel te beleven viel op het park zelf en we er niet zo lang waren, is het daar niet van gekomen."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi