"We genieten echt zo ontzettend van het vakantie gevoel en het mooie weer en het kamperen."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Een weekje kamperen op de Veluwe

Esther is een paar jaar geleden al eens met haar jongste dochtertje via Reis met je Hart op vakantie geweest, waar ze nog steeds enorm dankbaar voor is. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en is jongste dochter is 9 jaar. De oudere kinderen uit het gezin gaan met hun vader in de zomervakantie weg. De jongste dochter heeft geen contact met vader en blijft elke zomer thuis. We ontvingen een mail voor Esther 'Of ze heel misschien nog een keer op vakantie zouden mogen?' We hebben een weekje naar camping Nivon Hallse Hull op de Veluwe aangeboden. Ditmaal geniet Esther met alle dochters. Al tijdens het verblijf ontvingen wij enthousiaste mailtjes en stuurde Esther leuke foto's toe.

Scouting gevoel

Wat een heerlijkheid dat onze tent zo helemaal klaar stond voor ons. We genieten echt zo ontzettend van het vakantie gevoel en het mooie weer en het kamperen. Het scouting gevoel van vroeger toen ik jong was, dat gaat er blijkbaar niet meer uit want ik zit helemaal in het kampeer natuur gevoel! Heerlijk! En de meiden doen mij na en zijn ook helemaal in hun sas! Ook hebben ze al veel vrienden gemaakt (en helemaal verliefd op "de bink" van de camping)

Tent is top!

We verblijven in een ruime tent. De tent was voor ons ingericht en van te voren was al aangegeven dat we geen luxe glamping tent moesten verwachten. Koken kan op een 2 pits campingaz stelletje, er is elektriciteit en een koelbox met koelelementen. Er kunnen steeds nieuwe koelelementen gehaald worden om ze om te wisselen. Ik miste wel heel erg een klein rekje of tafeltje om tijdens het koken en zo wat uit de voeten te kunnen. Ik mocht daarom een tafeltje gebruiken van de receptie.

Geheime hut en vossenjacht!

Een Vossenjacht en marshmallows roosteren boven een kampvuurtje. We hebben het houten hutje achter onze tent in het stukje bos gevonden en daar zijn we aan het bouwen met takken tot de geheime hut! In het bos allemaal spulletjes verzameld en daarvan gaan we een kabouterdorp maken.

Zwemmen in buitenbad

We mogen van de beheerder 3 dagen gratis fietsen gebruiken. Vandaag naar zwembad in het dorp was ook zo fantastische plek en dikke pret.
Zwemmen deden we in het buitenzwembad in het dorp, waar we met de fiets naar toe zijn geweest. Ook boodschappen doen we op de fiets.

 

'Wat een heerlijkheid dat onze tent zo helemaal klaar stond voor ons.'  

 

Uitje

De vakantie is nog niet voorbij. We gaan nog een uitje plannen naar het papiermuseum of naar de sterrenwacht in Busseloo.

Nog een paar dagen genieten!
Super bedankt!

Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door Nivon camping Hallse Hull en vond plaats in de zomer van 2022.

Preferred partners
anvr anbi