"Heerlijk met mijn dochter op pad"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amstelveen

Esther en haar dochter

Esther heeft het op meerdere vlakken niet makkelijk. Ernstige gezondheidsproblemen beperken haar in haar dagelijkse leven, waardoor ze snel vermoeid is en ze niet zonder haar rolstoel kan. "Er een paar dagen op uitgaan is dan ook niet makkelijk en toch zou haar dat zo heel goed doen" zegt een goede vriend die haar heeft voorgedragen. "Al is het maar een dagje in een andere omgeving, om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te zien."
Geweldig blij was Esther dan ook met het aangeboden Panda arrangement in Hotel van der Valk Veenendaal.

zo fijn om eens een ander behangetje te zien

Met heel veel zin, is Esther dan ook samen met dochter Chawa, die tevens mantelzorger van Ester is, richting Veenendaal afgereisd. We hebben allereerst heerlijk geluncht in Veenendaal en even samen met mijn dochter lekker geshopt in het centrum. Daarna zijn we naar het hotel gereden om in te checken. Wat een mooi hotel! ‘We werden er ook zo hartelijk ontvangen en naar een prachtige ruime kamer gebracht. Alles in de kamer was prima geregeld. Er was een aangepast toilet en hele ruime douche met een zitje en beugels waaraan ik mij op kon trekken. We hebben ’s avonds genoten van een heerlijk drie gangen menu. Alles was even lekker! Vermoeid maar heel voldaan de bedden gaan uitproberen. Die lagen fantastisch!

Honing uit een honingraat

Na een goede nachtrust op naar het ontbijt Dat was overweldigend... overal waar je keek buffetten met eten, zoveel je maar wilde en een enorme variatie. Zelfs honing uit een echte honingraat was er, niets was te gek! En het personeel was zo super vriendelijk. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken ruimte en je hebt niet de buren vlak voor je neus zitten.”

Heerlijk met mijn dochter op pad

Mijn dochter is een geweldige mantelzorger! Zo lief en attent voor mij. Het was een super weekend met elkaar. Wat ik ook zeker niet zal vergeten is de opmerking van een dame die naar ons toe kwam in het hotel die zei ‘De liefde van jullie voor elkaar hebben spat ervan af, zo geweldig hoe jullie van elkaar genieten en met elkaar omgaan.’

Ook de Panda’s hadden het warm

Na het ontbijt naar het Ouwehands Dierenpark in Rhenen gereden. Daar hebben we een geweldige middag gehad met heerlijk weer. Het was wel heuveltje op en heuveltje af, best zwaar voor mijn dochter die mij in de rolstoel moest duwen maar we hebben genoten van de dieren en natuurlijk van de Panda beren. Wat een schattige beesten, alleen waren ze een beetje door de hitte bevangen en niet erg actief.

 

‘Het was in één woord SUPER, we hebben geweldig genoten’ Esther

 

Je nergens druk over hoeven te maken

Op de terugweg zijn we nog even een drankje gaan doen op een terras om het weekend af te sluiten. Het was een fantastisch uitje, waarin ik me nergens druk over hoefde te maken. Alles was super geregeld en we hoefden maar iets te zeggen en het werd geregeld. Het was helemaal top! Ik was mega moe, maar ik heb genoten.

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Hotel van der Valk Veenendaal

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019

Preferred partners
anvr anbi