"We hebben het echt heerlijk gehad!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Werkhoven

Esther en haar dochter

Esther is trots op haar prachtige dochtertje. Maar het doet haar verdriet dat zij nog nooit op vakantie is geweest. Esther’s grote wens is dan ook om samen een keer een weekje ergens naar toe te kunnen. Maakt niet uit waar naar toe als er maar zwemmogelijkheid zou zijn. Ze waren dan ook superblij met het aanbod via Reis met je Hart om te kamperen op 4 sterren camping en recreatiepark de Duinhoeve in Udenhout MET zwembad!

Super genoten

We hebben genoten! Het weer was redelijk en zelfs een regenbui kon de pret niet drukken. Samen in de tent en luisteren naar het gekletter van de regen op het dak was op zich al een leuke belevenis. De tent was van alle luxe voorzien en met veel ruimte en keukentje met zelfs een ijskast. We hebben ook gezellig in de tent pannenkoeken gebakken en opgegeten.

Zwemmen, Zwemmen en Zwemmen

Er is een buitenzwembad met piratenschip en apart kinderbad. Mijn dochter was het water niet uit te slaan! Heerlijk vond ze het. Ze is aan het oefenen voor haar zwemdiploma en heeft grote sprongen gemaakt door het zwemmen in de vakantie. Bij thuiskomst mocht ze gelijk naar badje 4!

Volop activiteiten

Er was verder ook van alles te doen. Het animatieteam organiseerde steeds leuke activiteiten zoals de kinderdisco en ook van de grote speeltuin met trampoline, glijbanen en klauterwanden werd gretig gebruik gemaakt met al die vriendinnetjes die ze heeft gemaakt tijdens de vakantie die haar steeds kwamen vragen om te komen spelen. Zo fijn om te zien dat ze het zo naar haar zin had.

Dennenappels als souvenir

De omgeving was prachtig, we hebben super grote dennenappels geraapt. Mijn dochter heeft er een paar meegenomen naar school om als souvenir te laten zien. Zo blij dat ze ook eens kon zeggen dat ze op vakantie is geweest.

 

‘Wat vond je het leukste aan de vakantie…….ALLES ’ – dochter

 

Napret

De vakantie is inmiddels al weer een paar weken geleden, maar we denken er nog iedere dag met veel plezier en dankbaarheid aan terug en hebben zelfs napret door die dennenappels. Die zijn we nu namelijk aan het schilderen.

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Via Lora

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019

Preferred partners
anvr anbi