"“Quality time...eindelijk!”"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Haarlem

Esther en haar familie

Voor Esther, Willem en hun 20-jarige dochter Pam met vriend Mitch stond begin juni een zogenaamde Naturehome gereed op vakantiepark Koningshof in Rijnsburg. Dichtbij de randstad, maar toch in een groene omgeving en ook nog eens dichtbij zee. Mede dankzij deze ligging kon de familie haar vakantie vullen met een heel gevarieerd programma, van stadbezoek tot strandwandeling en museumbezoek tot een spannende escaperoom.

Auto te leen

Doordat Esthers vriendin en overbuurvrouw zo aardig was om haar auto aan de familie uit te lenen hadden ze comfortabel vervoer naar Koningshof en tevens vervoer ter plaatse voor alles wat ze wilden doen. De Naturhome, een mobile home voor 4 personen met terras, voldeed goed en iedere avond lukte het prima om daarin te koken.

Iedere dag op pad

“Het was prachtig weer en we zijn maar weinig bij het huisje gebleven. We zijn o.a. naar Wassenaar, Oegstgeest en Leiden geweest. Dankzij het extra zakgeld dat we hadden meegekregen konden we allerlei dingen doen. Pam is een kunstliefhebber, dus zijn we o.a. een museum ingedoken. Bij Wassenaar hebben we bij een forse wind een spectaculaire strandwandeling gemaakt."

Sensatie in de escaperoom

"In Leiden zijn we de escaperoom ingegaan. Dat was heel spannend. Je moet niet bang uitgevallen zijn en stevig in je schoenen staan! Daarna iets heel anders, namelijk een bezoek aan de fraaie botanische tuin die bij de universiteit hoort. Als afsluiting zijn we nog de markt opgegaan in Leiden."

Echt even eruit

"Het heeft voor ons veel betekend. Eindelijk echt even uit de dagelijkse sores en een paar dagen totaal andere dingen doen dan thuis. We zijn ondanks ons drukke programma uitgerust weer thuisgekomen."

 

 "Samen even uit de zorgen en andere dingen doen dan thuis doet je zo goed" Esther

 

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij vakantiepark Koningshof.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2018.

Preferred partners
anvr anbi