"We waren heel erg blij. Het was geweldig."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Julianadorp

Esther

Esther vertrok met haar man en zoon Roan een weekend naar Landal Rabbit Hill. Ze hadden een paar dagen heel veel plezier. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Landal GreenParks en de Europeesche.

Het park

Esther: "We hebben vrijdagmiddag bij aankomst het park bekeken. Dat was hartstikke top. Het huis was heel mooi en de rest van het park was ook ontzettend leuk."

Heerlijk 'thuis' komen

"Het voelde als een warm bad. Zo was er het boodschappenpakket dat klaarstond. De bedden waren al opgemaakt. Echt aan alles was gedacht. We waren heel erg blij. Het was geweldig."

Een druk programma

"We hebben echt genoten. Op het park was er een indoorspeeltuin en we hebben zelfs nog gezwommen. Roan vond het soms wel spannend en eng, maar genoot ook volop. Ook zijn we nog naar de ballenbak gegaan en hadden daar veel plezier."

Een geweldige omgeving

"We zijn niet alleen op het park gebleven. In de buurt was ook een speeltuin met kinderboerderij. Dat lag midden in de natuur. Er was ook een aquarium, waar Roan een tijd naar alle dieren heeft gekeken."

We hebben echt genoten Esther

Tijd voor Roan

"Het hoogtepunt voor mij was het plezier dat Roan in de dingen had. Dat stak er met kop en schouders bovenuit. Dat plezier zag je in zoveel dingen terug. Het was dan ook heerlijk om gewoon tijd te hebben alleen voor Roan. We hebben er in de avonden ook echt wat aan gehad om samen wat tijd door te brengen."

We waren er echt aan toe

"Het was ongelofelijk lekker om voor het eerst samen op vakantie te kunnen gaan. Op vakantie besef je pas eigenlijk hoe fijn het is om er even tussenuit te zijn. Het is gewoon genieten. Het zakgeld gaf de mogelijkheid voor net wat extra’s. We hebben er lekker van kunnen eten en ook konden we nog de speeltuin buiten het park bezoeken. Normaal gesproken kunnen we dat soort dingen helemaal niet doen. We hebben dan ook veel plezier gehad."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Landal GreenParks en de Europeesche

Deze vakantie vond plaats in de zomer 2016. 

Preferred partners
anvr anbi