"Je geniet van de kleine dingen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Eva

Eva, haar dochter en kleinzoon zijn dankzij Landal GreenParks en Europeesche Verzekeringen samen naar Landal Landgoed het Loo geweest. Hier hebben ze van het begin tot het eind van genoten. Lees in dit reisverslag over hun ervaringen.

Alles stond heerlijk klaar

“We kwamen vrijdagochtend op het park aan en we begonnen met een lekker kopje koffie op de plaza,” vertelt Eva. “Mijn kleinzoon ging meteen spelen en had het naar zijn zin. Daarna gingen we naar de bungalow en daar stond alles heerlijk klaar. De bedden opgemaakt, koffie en thee. Perfect.”

Het was erg gezellig met z’n drieën

“We zijn alle dagen op het park gebleven en daar was genoeg te doen. We hebben bijvoorbeeld met elkaar gezwommen. Ik kon vanwege mijn been helaas niet lang meezwemmen, maar vanaf de kant heb ik erg genoten van mijn kleinzoon die het water in bleef gaan. Daarna hebben we lekker herfstkoffie gedronken en onszelf getrakteerd op een gourmetarrangement.”

Je geniet van de kleine dingen

“Mijn kleinzoon mocht bijvoorbeeld zelf de haard aansteken en dat vond hij geweldig. Er was ook een bad in het huisje waar mijn dochter van heeft genoten. Heerlijk dat warme water tegen je aan. Zo hebben we genoten van alle kleine dingen.”

Bijzonder om die twee gelukkige gezichten te zien

“’s Avonds hebben we in het donker bij het vuur samen marshmallows gegeten. Het was voor mij heel bijzonder om die twee gelukkige gezichten te zien. Het gevoel te hebben dat alles weer de goede kant op gaat.”

"We zijn gewoon drie hele tevreden mensen" Eva

 

We zijn heel dankbaar

“We hebben de tijd genomen voor elkaar en lekker zitten kletsen. Genoten van de frisse lucht in de natuur, de dennenbomen om je heen, de rust. We zijn gewoon heel dankbaar voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Landal GreenParks en Europeesche Verzekeringen.

Dit uitje heeft plaats gevonden in de winter 2016.

Preferred partners
anvr anbi