"Het was echt een cadeautje"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Haarlem

Eveline en haar dochters

Rondrijden door de kleine straatjes van Noord-Frankrijk. Het was een grote droom voor Eveline en haar dochters. Reis met je Hart kon deze wens waarmaken dankzij de J.C. Ruigrok Stichting.

Droom

"Het was voor ons geweldig om te horen dat we naar Frankrijk gingen," vertelt Eveline. "Het was voor ons een droom om daar een keer naartoe te gaan. Ondanks het mindere weer hebben we het heerlijk gehad."

Caens

"We zijn vertrokken uit Haarlem en vervolgens was de eerste stop Caens. Hier sliepen we in een mooi hotel in een duokamer. Hartstikke luxe."

Cherbourg

"Onze tweede stop was Cherbourg en hier hebben we het schiereiland ontdekt. We hebben echt het vakantiegevoel gehad. We hadden behoefte aan tijd met elkaar en daar was nu alle ruimte voor."

Mosselen

"Het was echt een cadeautje om door Frankrijk te mogen rijden en te genieten van de mooie plekken. Elke avond gingen we mosselen eten. Dat smaakte heerlijk en was vooral ook heel erg gezellig."

 

"Je hebt echt weer even de ruimte voor tijd met elkaar." Eveline

 

Verlaten strand

“De laatste dag was voor mij een bijzonder moment. We waren op een klein verlaten strandje en net op dat moment kwam de zon door. Zo konden we nog even de zee in en dat was echt genieten. We hebben nog schelpen gezocht. Dat moment was echt ultiem genieten aan de Franse kust.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de J.C. Ruigrok Stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi