"Het was in één woord fantastisch"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Lima, Peru

Familie Bosch

De familie Bosch zet zich in Peru in voor de allerarmsten. Deze zomer kwamen ze even naar Nederland. Om ervoor te zorgen dat ze met elkaar konden ontspannen vertrokken ze een midweek naar Hypolitushoef. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Aan Zee.

Fantastisch vooruitzicht

"We hadden erg naar de vakantie uitgekeken," vertelt Ria. "We hadden een drukke tijd in Nederland gepland dus dan is het fijn dat je weet dat je ook een paar dagen alleen met elkaar bent. Echt vakantie met elkaar: dat was een fantastisch vooruitzicht."

Mooi vakantiepark

Samen met haar man en drie kinderen verbleef Ria een aantal dagen in recreatiepark Wiringherlant. Dit park ligt vlak achter de dijk bij de Waddenzee. "We kijken terug op een heerlijke vakantie. Het was een fijn park. We hebben bij vertrek een bedankje achtergelaten bij de eigenaresse van het park. Het waren hele aardige en lieve mensen."

Waddenzee

"De dagen hebben we gevuld met allerlei activiteiten. We hebben gevaren over het water en de omgeving bekeken. Je kon er veel vogels vinden. De Waddenzee lag vlakbij en met laag water konden we het wad op."

Rustige omgeving

"Ook op het strand konden de kinderen spelen en hebben we met elkaar lekker gewandeld en genoten van de rustige omgeving."

Geweldig om als gezin even samen te zijn Familie Bosch

Samen als gezin

"Ik kan de vakantie kort omschrijven: het was in één woord fantastisch. Om er even tussenuit te zijn en je even niet bezig te houden met andere zaken. Gewoon als gezin even samen kunnen zijn dat heeft ons heel goed gedaan. We willen iedereen dan ook erg bedanken die hierbij geholpen heeft."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Aan Zee.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi