"Zo fijn om weer eens te kunnen paardrijden!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Den Haag

Het gezin K in Vakantiepark Weerterbergen

Het gezin K, bestaat uit 2 volwassenen en 3 kinderen. Via Reis met je Hart mochten ze een lang weekend naar vakantiepark Weerterbergen. De moeder van het gezin vertelt hoe ze het hebben gehad.

Genoten!

We vonden het heerlijk en de omgeving is prachtig. We hebben daar zeker van genoten met ons gezin. Ik kon na jaren weer paardrijden en dit heeft ook heel erg veel voor mij betekend. Ik reed namelijk vroeger paard.

Netflix

We hebben heerlijk Netflix gekeken een avondje met ze allen,. We boften, want iemand stond nog ingelogd dus konden we heerlijk film kijken met de kinderen op de bank met allemaal lekkers.

Prima accommodatie

De accommodatie was prima. Mijn zoontje had per ongeluk een glas laten vallen. Misschien een idee om wat plastic bestek, borden en bekers in het huisje te plaatsen voor kinderen.

Plezierige verrassing

Wat ik wel een bijzonder moment vond was dat voordat we het huisje gingen betreden er een tas vol boodschappen voor de deur stond. Echt geweldig, wat een super verrassing.

 

"Zo fijn om eens een keer met zijn allen op vakantie te kunnen" 

 

Dankbaar

Ik vond het heel erg lekker dat we na zo lang eindelijk met de kinderen op vakantie konden en we hebben dit heel erg gewaardeerd. Ik hoopte dat het veel rust en gezelligheid opleverde en dit is ook zeker gelukt!

Het heeft heel erg veel voor ons gezin betekend en vooral dat ik na zo lang weer kon paardrijden.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2021.

Preferred partners
anvr anbi