"Familie van Neer: We konden echt ontspannen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
amsterdam

Familie van Neer

Even met zijn drieën er tussenuit. Het werd Camille en zijn kinderen erg gegund door Machteld. Het was de eerste vakantie in Nederland voor de Familie van Neer. Ze gingen een weekend naar een bungalowpark naar Gelderland. Een paar dagen samen zijn: “Gewoon genieten met elkaar, ieder op zijn eigen manier.” Lees hier een verslag van hun vakantie.

Vertrek

De familie werd op vrijdagmiddag opgehaald door de taxichauffeur van Connexxion die hun naar Landal Rabbit Hill zouden brengen. Camille: "Fantastisch dat we thuis werden opgehaald en zondag weer teruggebracht. Het was een geweldige en lieve taxichauffeur, heel beleefd en behulpzaam. Door de file gingen we iets later weg dan gepland, maar uiteindelijk kwamen we op de plek van bestemming.”

Bungalow in de natuur

Het was even zoeken op het park, maar maar toen ze bij het huisje kwamen was het meteen goed: “Het huisje was schoon, de bedden waren opgemaakt en de verwarming stond aan waardoor we ons snel behaaglijk voelden.” Ook de plek van het huisje was perfect: “We hadden een geweldig uitzicht op het bos.” ’s Avonds eten ze nog wat in hun bungalow en gaan dan naar bed.

Sneeuw

De twee dagen in het park zorgden voor veel plezier. “We hebben genoten van het uitzicht van het bos. Samen met mijn zoon heb ik heerlijk in het geweldige zwembad gezwommen." Zondagochtend werd de familie nog verrast. "We werden wakker en het bos was bedekt met een laagje sneeuw. We zijn naar buiten gegaan, eekhoorns gezien en met sneeuwballen gegooid. Geweldig!”

Inspiratie

Camille kreeg van het uitzicht op het bos ook weer nieuwe inspiratie. Zijn grote passie is tekenen en twee dagen in de natuur zorgde ervoor dat hij weer nieuwe ideeën heeft gekregen voor schilderijen.

We konden nu dingen doen waar we normaal niet snel tijd of geld voor hebben. Camille

Samen ontspannen

Het zijn bijzondere dagen geweest voor Camille en zijn kinderen: “Het was fijn om echt even te ontspannen. We konden nu activiteiten doen waar we normaal niet snel tijd of geld voor hebben, zoals zwemmen. We hadden weer eens de mogelijkheid om samen tijd door te brengen en speelden voor het eerste in jaren weer een bordspel. Maar iedereen kon ook zijn eigen ding doen: genieten op je eigen manier."

Meer energie

"Het was goed voor ons allemaal. We kwamen allemaal met meer energie thuis. Dit hadden we niet snel zelf kunnen doen. Even ademhalen en relaxen, waar anders niet de mogelijkheid voor is. Ik ben heel dankbaar.”

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Europeesche Verzekeringen, Landal GreenParks en Connexxion.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de winter 2016. 

Preferred partners
anvr anbi