"‘Je bent even weg, dat hadden wij nodig een andere omgeving.’"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en

Fatima en haar kinderen

Moeder Fatima en haar 4 kinderen (7,11,16 en 18) wonen met zijn allen in een klein appartement en in deze tijden van corona-lockdown komen de muren op hen af. Het gezin is dan ook super blij met het aanbod om even een weekendje weg te mogen naar Koos Konijn Weerterbergen.

Goede chauffeur!

Met geleende auto en oudste zoon als chauffeur, vertrok de familie op vrijdagmiddag met veel enthousiasme richting de Weerterbergen. ‘Het was best ver weg, maar mijn zoon heeft ons goed gereden’ zegt Fatima. ‘ We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen een goede uitleg wat er mogelijk was’ .

Lekker huisje

Het huisje had 3 slaapkamers wat heel fijn was. Er stond een welkomstpakket op tafel met wat boodschappen en met de bonnen konden we pizza bestellen, frietjes en croissantjes halen. Ook het ijsje voor iedereen ging er moeiteloos is.

Mooie omgeving

Het was heel fijn om in een andere omgeving te zijn en ondanks dat het vrij fris was, we toch lekker veel naar buiten konden. We hebben gewandeld in de bossen en we hebben boodschappen gedaan in het winkelcentrum in de buurt.

We hebben best veel gedaan

We hebben alles gedaan wat kon zoals mini-golf en waterfietsen. Ook met een soort overdekte fiets door het park gereden wat ook heel leuk was en de jongste 2 hebben in de speeltuin gespeeld.

 

"Elke dag thuis op elkaar gepakt zitten is moeilijk, heel blij dat we een weekendje weg konden”  

 

Dankbaar

Het was kort maar leuk, vrijdagavond en zondagmiddag terug omdat de kinderen maandag weer naar school moesten, maar we zijn heel dankbaar voor deze kans.

Deze mini vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation en NS International.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2021.

Preferred partners
anvr anbi