"Fijn weekend voor ons allemaal"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Fatima en haar gezin

Fatima heeft samen met haar man een groot gezin dat zij met een klein inkomen moeten onderhouden. Eén van de kinderen heeft epilepsie, wat aanleiding is voor nog een hoop extra zorg en onkosten. Een vakantie met het hele gezin kon zomaar niet, totdat Reis met je Hart dit wel mogelijk kon maken dankzij de Koos Konijn Foundation. Met zijn allen brachten ze een geslaagd lang weekend door in het Koos Konijn huis op vakantiepark Roompot Weerterbergen.

Net op tijd beter

Fatima: “Mijn kind moet regelmatig naar het ziekenhuis wanneer hij een aanval heeft. Dat gebeurde ook precies op de donderdag voor vertrek. Ik dacht dat ons reisje niet door zou gaan, maar ’s-Avonds kwam mijn zoontje weer bij. “Mam, we zouden toch op vakantie gaan” vroeg ie meteen. Op vrijdag zijn we toen alsnog weggegaan. We hadden de auto van onze buurman te leen en alles liep goed!”

Leuke ontvangst

“We werden heel gastvrij ontvangen op het vakantiepark en ook tijdens ons verblijf was het personeel erg vriendelijk. Ze toonden er veel bewondering voor hoe wij alles deden met vijf opgroeiende kinderen, waarvan er één ziek is die allerlei extra zorg en hulpmiddelen nodig heeft. We hadden een speciale kinderwagen en een rolstoel mee. Maar zelf zijn wij aan dit alles gewend.”

Veel regen

“Vooral op zaterdag was het noodweer met heel veel regen en wind. Daardoor was bijna alles dicht op het park. Iedereen ging naar het overdekte zwembad, maar we kwamen daar zelf niet meer tussen omdat het volgeboekt was vanwege corona. Maar we hebben ons toch goed vermaakt. Mijn kinderen gingen naar de knutselclub van Koos Konijn. De kinderen wilden ook foto’ s van elkaar maken terwijl ze op een paard zaten. Dat ging niet helemaal goed, maar we hebben wel gelachen. We zijn nog even boodschappen wezen doen bij de Lidl en in het huisje waren we ook gezellig bij elkaar.”

Zondag er op uit

“Op zondag was het beter weer. We zijn naar de kinderboerderij gewandeld die even buiten het vakantiepark ligt. We zijn ook in de speeltuin op het park geweest. Op zondagavond moesten we naar huis omdat twee kinderen op maandag weer naar school moesten. Daardoor moesten we het glowgolfen helaas voorbij laten gaan, want hier konden we pas laat in de middag terecht.”

 

"Heel mooi om eens met het hele gezin een reisje te maken.”  Fatima

 

Leuke ervaring

“Het lukte nooit om eens met het hele gezin op vakantie te gaan. Mijn kindje met epilepsie mag niet te lang reizen of bijvoorbeeld in een vliegtuig zitten. Eigenlijk was mijn enige vakantie tot nu toe een paar dagen naar Marokko voor familiebezoek, zonder gezin. Het lange weekend dat wij met zijn allen in het Koos Konijnhuis mochten doorbrengen was een hele fijne ervaring.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2020.

Preferred partners
anvr anbi