"Dit heeft ons echt veel goed gedaan"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Rotterdam

Fatima

Fatima had geluk. Kort na haar aanmelding bij Reis met je Hart mocht ze naar het vakantiehuis van de Koos Konijn Foundation op vakantiepark Roompot Weerterbergen. Vervoer had ze niet, maar dankzij NS international konden ze er, samen met vijf kinderen en een vriendin, per trein naar toe. Het werd een zonnig lang weekend vol leuke activiteiten.

Met de trein

Fatima: “De kinderen vonden het prachtig om met de trein te gaan. Zo’ n lange treinreis hadden ze nog nooit meegemaakt. Alles verliep op rolletjes en voor de laatste twee kilometer van het station naar het vakantiepark namen we een taxi.”

Superleuk huisje

“Met in totaal zes personen was het Koos Konijnhuis precies vol. Wat zag het er leuk uit, het was echt luxe. Het was ook leuk dat er een grote tuin met een eigen speeltoestel bij was. Er lagen cadeaukaarten klaar waarmee we aan een aantal activiteiten deel konden nemen zonder er voor te hoeven betalen. Ook enkele maaltijden waren er bij inbegrepen.”

Aktie en lekker eten

“De cadeaukaarten zijn helemaal opgegaan. We hebben onder andere gemidgetgolft in het donker, zijn naar een 3-dimensionale film geweest en hebben veel gezwommen. De kinderen hebben ook gewoon lekker buiten kunnen spelen, o.a. in de speeltuin. Met de cadeaukaart konden we dus ook maaltijden krijgen. Vooral het fonduepakket was heel lekker en we hebben gezellig alles opgegeten. Verder hebben we pizza’ s gehaald en lekkere patat.”

Mooie omgeving

“Het was al begin oktober, maar het weer was tijdens ons hele verblijf heerlijk! Buiten het park is de omgeving erg mooi. Vanwege het mooie weer hebben we met zijn alleen een paar geslaagde wandelingen gemaakt. Dat was echt gezellig.”

 

"Aan het eind voelden wij ons weer helemaal opgeladen." Fatima

 

Vol nieuwe energie

“Het was een superleuke vakantie. Lekker even nergens aan hoeven te denken en gewoon leuke dingen doen. Aan het eind voelden wij ons weer helemaal opgeladen. Het is een fijne herinnering geworden en de kinderen hebben het er nog steeds over.”

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation en NS International.

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2018.

Preferred partners
anvr anbi