"'We vonden het heerlijk om samen met elkaar uit te zijn'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Den Bosch

Felicia

Felicia is een alleenstaande moeder met 3 minderjarige kinderen van 17, 10 en 3 jaar oud, die veel moeite doet om alle ballen in de lucht te houden. Er eens lekker tussenuit gaan met het gezin zit er momenteel niet in en het is jaren geleden- nog voor de geboorte van de jongste- dat ze voor het laatst op vakantie zijn geweest. Ze was dan ook blij verrast met het aanbod om een aantal dagen met de kinderen naar Koos Konijn Hunzedal te mogen gaan.

Veel dicht maar toch goed vermaakt

Er was vanwege corona veel dicht maar toch hebben we ons goed vermaakt. Met de bonnen die we bij aankomst kregen konden we bowlen en midgetgolf spelen.
We hadden geluk dat het rustig was op het park toen wij er waren zodat we toch veel konden zwemmen. (er mogen maar beperkt aantal mensen tegelijk in het zwembad)

De speelzolder was het einde!

Het huisje was top met de leuke kinderkamer en een geweldige speelzolder. Overal was tv…in de woonkamer, op zolder en in de slaapkamer. Dus nooit strijd om wie wat wou zien. Super was het speelkeukentje op de zolder. En dan die privé glijbaan waarvan je vanaf het verhoogde terras zo naar beneden gleed en in het zand terecht kwam.

Boomkroonpad

Het weer was redelijk, zodat we lekker naar buiten konden. We kregen bij aankomst een boekje wat er allemaal in de omgeving te doen was en dat hebben we dan ook zoveel mogelijk gedaan. We zijn naar de hunebedden geweest, die heel imposant waren. Maar heel speciaal was toch wel het boomkroonpad, waarbij je op 125 meter hoogte letterlijk op een pad tussen de toppen van de bomen loopt en het speelbos met toestellen.

Blije gezichtjes

Ook leuk was samen op pad met de familiefiets die we hebben gehuurd. Heerlijk om die blije gezichtjes te zien. We vonden het heerlijk om met elkaar uit te zijn.

 

"Geweldig genoten, het was erg leuk.”  Felicia

 

Pizza en frietjes

Heel veel dank aan het super vriendelijke personeel van Koos Konijn en voor alle goede zorgen en niet te vergeten voor de lekkere pizza en frietjes

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2020.

Preferred partners
anvr anbi