"Dank voor jullie geschenk'- Femke"

Femke en gezin aan het Veluwemeer

In een periode van heel veel stress, kwam het aanbod voor een weekendje weg voor Femke als geroepen. Het afreizen naar Droompark Bad Hoophuizen op de Veluwe verliep ook niet zonder stress, maar toen alle gezinsleden met openbaar vervoer en taxi (met de nodige hindernissen en in etappes) eenmaal ter plekke waren aangekomen, wachtte het gezin een paar ontspannen dagen.

Luxe stacaravan

Het huisje was een luxe soort stacaravan, met woonruimte en 3 slaapkamers. Bedden waren opgemaakt dat we aankwamen en de bedden waren ook heel goed. Door allerlei last minute perikelen, kwamen we te laat in het park aan om zelf te koken. We wilden daarom wat bestellen bij het restaurantje, maar daar was brand geweest, dus toen maar Thuisbezorgd gebeld. Het winkeltje dat eraan vast zit, ging toch open gelukkig de volgende ochtend zodat we daar lekkere verse broodjes konden kopen en de benodigde boodschappen voor het weekend konden inslaan. Anders had het toch wel lastig geworden zonder eigen vervoer en het dichtstbijzijnde dorp enige kilometers verderop.

Ook de hond had plezier

We hebben het erg fijn gehad, vooral met het gezin samen zijn was heel waardevol. Het leeftijdsverschil tussen mijn kinderen (26, 18 ,16, 8) is erg groot en het is daarom des te fijner om te merken dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad, inclusief de hond, die heerlijk heeft kunnen rennen.

Eigen gezinsbubbel

Het was ook prachtig weer, al was het water nog te koud om buiten te zwemmen. Het binnenzwembad was wel weer geopend en dat was heerlijk. Het zwembad zelf is niet groot maar dat was juist wel fijn, op gezinnen gericht, waarbij je in je eigen gezinsbubbel zwom. Er waren veel Duitse mensen op het park wat het vakantie gevoel nog versterkte.

Geen gebakken visje :-)

De jongens hadden hun hengels meegenomen en gevist, maar niets gevangen. Een eigen gebakken visje zat er dus niet in . We hebben verder veel spelletjes gedaan op ‘the old fashion way’.

 

'Precies op tijd hebben jullie mij en mijn gezin, lucht gegeven en konden we ontspannen met elkaar zijn.'  

 

Veel humor

Mijn dochtertje van 8, die onzeker en timide is in situaties als de ogen op haar gericht zijn en er een prestige tegen overstaat, kwam helemaal tot bloei. Juist de spelletjes met haar broers maakt haar sterk en kan zij zichzelf zijn in een vertrouwde dynamiek. Ze heeft aldoor gevatte opmerkingen gemaakt en dingen eruit geflapt. Geweldig om te zien. Humor naar elkaar en de dynamiek onderling was heel gezellig. Heel veel gelachen en op lieve manier geplaagd. Mijn kinderen zijn kadootjes.

Veel fijne gesprekken gehad. Samen voelen waar je krachten zitten! Heel waardevol om dit met het gezin te mogen meemaken. Ik ben niet gelovig groot gebracht, maar ben er wel beland en ik vind het heel bijzonder dat zulke mooie dingen op ons pad komen. Dank voor jullie geschenk. Wij zijn dankbaar. Merci!

Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door Droomparken en vond plaats in het voorjaar van 2021.

Preferred partners
anvr anbi