"Het was zo anders dan thuis!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Zwijndrecht

Fortuna en haar kinderen

Fortuna voedt haar 4 kinderen alleen op en ze zitten door alle omstandigheden in de schuld hulp verlening. Ondanks alles is ze een trotse en sterke vrouw die alles zelf doet en geen hulp vraagt en haar kinderen door alle moeilijke omstandigheden keurig heeft opgevoed. Het was dan ook heel fijn dat zij op camping Het Stoetenslagh lekker konden gaan ontspannen. Iets dat ze echt konden gebruiken.

Activiteiten

Ik heb het met mijn kinderen heel erg leuk gehad op de camping t Stoetenslagh. We waren er echt aan toe om er even tussen uit te gaan! Wij hebben echt heel erg veel leuke dingen daar gedaan. Ik heb met mijn kinderen gezwommen en we gingen ook veel volleyballen en voetballen wat ik thuis eigenlijk nooit met ze doe. Ook hebben we daar heerlijk en veel gegeten.

Accommodatie

De accommodatie zag er goed en verzorgd uit. De omgeving was ook echt heel erg mooi en heel erg rustig. Alleen de supermarkt was ver van de camping dus die konden we niet goed bereiken. We hebben het opgelost en volop van ons verblijf genoten.

Heel erg blij

Deze vakantie betekende echt zo veel voor mij en mijn kinderen. We zijn echt al een hele lange tijd niet op vakantie geweest. Dus toen stichting Reis met je Hart dit aanbod deed was ik echt heel erg blij. Ik ben ze heel erg dankbaar dat ze deze vakantie voor mij en mijn kinderen hadden kunnen regelen! Mijn kinderen hebben ook er heel erg van genoten! Het grappige was dat ze veel insecten tegen kwamen en daar naar gingen kijken. Dat vonden ze geweldig om te zien dus daar kon ik wel om lachen!

 

‘Wij hebben echt heel erg veel leuke dingen gedaan’-Fortuna

 

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019

Preferred partners
anvr anbi