"'Het was helemaal geweldig! De kinderen hadden de tijd van hun leven’"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Amsterdam

Francis met haar 2 zoons

Francis is een alleenstaande moeder met 2 zoontjes (12 en 6) die nog nooit op vakantie zijn geweest. Ze was dan ook heel erg blij dat er via Reis met je Hart een lang weekend naar Recreatiepark de Leistert in het Limburgse Roggel kreeg aangeboden.

Voorpret in de trein

We zijn met het openbaar vervoer naar Limburg gereisd. Eerst de trein naar Roermond en toen met de bus. De reis verliep prima met een goede verbinding. Dat was al een hele belevenis op zich voor de jongens.

Leistert Lodge

We hadden een 4 persoonshuisje ‘Leistert Lodge’met woonkamer,2 slaapkamer(tje)s, douche, toilet en buitenterras. Het was knus en gezellig en verder van alle gemakken voorzien. Je kon ook koken, maar dat hebben we niet gedaan. We hebben Pizza gegeten en bij het restaurant eten besteld en afgehaald. Bij de supermarkt hebben we broodjes voor het ontbijt gehaald.

Heel veel buiten

Alle binnen activiteiten en zwembad waren jammer genoeg gesloten vanwege corona, maar het was gelukkig redelijk weer waardoor mijn zoons heel veel buiten konden spelen. De jongste heeft ook leuk met andere jongetjes kunnen spelen die ook in een huisje verbleven. Ze hadden de tijd van hun leven. Ons huisje lag vlak bij een speeltuin en daar hebben ze heel veel gebruik van gemaakt. De vlekken krijg ik niet meer uit de kleren
Ook spannend was de zandspeeltuin bij het water met een vlot waarmee je met een touw vooruit kon trekken.

Souvenirs

Als aandenken aan het leuke weekend, mochten de kids ieder een kadootje uitzoeken. De oudste heeft een zaklamp uitgezocht en de jongste heeft van de centjes een kleinigheid uit zo’n grijpautomaat weten te halen.

 

"De jongens willen heel graag terug en willen nergens anders meer heen.”  

 

Nog eens?

De jongens willen heel graag terug.
Dat zou graag willen beloven, maar dat zit er niet echt in, want het is voor mij onbetaalbaar. We kunnen voorlopig even teren op deze fijne ervaring en wie weet, lukt het ooit toch nog!

Nogmaals heel hartelijk dank dat wij dankzij jullie allemaal een onvergetelijk weekend weg hebben gehad.

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Recreatiepark de Leistert, NS International en Amadeus

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2021.

Preferred partners
anvr anbi