"Het was een onvergetelijk Sinterklaas kado"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Francois en zijn gezin

Een heerlijk kado was dit Sinterklaas weekend op Duinrell voor Francois en zijn 3 kinderen Ana, Omar en Thor. Deze vakantie was het eerste uitje zonder de moeder van de kinderen en dus best wel een beetje spannend hoe het allemaal zou lopen. Het werd een hele belevenis voor dit jonge gezin. Reis met je Hart kon dit verblijf realiseren in samenwerking met Eurocamp.

Warme ontvangst

“In november was het eindelijk zover. De kinderen konden niet wachten en stonden al vroeg te trappelen van ongeduld om te gaan. Met zijn viertjes reden we richting Wassenaar waar we ons meldden bij de receptie en uitleg kregen over het park en in welk huisje we de komende dagen zouden verblijven. Ons huisje was prima en het was aangenaam warm toen we binnenkwamen, echt een warm welkom dus.

Mooie bosrijke omgeving

“We hebben er lekker gewandeld en gezellig gegeten met zijn allen. De omgeving was mooi, bosrijk en rustig. We hebben dit weekend ons heerlijk kunnen ontspannen iets wat thuis nog niet echt lukte."

Tikibad

"De kids hebben heerlijk gezwommen en gespeeld in het Tikibad. Ze waren er niet uit weg te slaan en het Tikibad zullen ze niet snel vergeten. Een hele fijne herinnering, waar ze het nu nog steeds nog steeds over hebben.

Sinterklaas optocht

"Maar wat het weekend extra speciaal maakte, was natuurlijk dat Sinterklaas en zijn Pieten hun opwachting maakten op het park! Super om je kinderen zo te zien genieten van de show waar we voor werden uitgenodigd en de feestelijke Sinterklaas optocht. Wat mij speciaal is bijgebleven was dat Sinterklaas tijdens de show ‘O kom maar eens kijken’ zong en ook meteen de hele zaal meekreeg, Écht dat heb ik nog nooit gezien! Geweldig! Ook Divapiet heeft indruk gemaakt!"

"Hier konden we eindelijk ontspannen." Francois

Dank!

“Wij hebben het heel erg naar onze zin gehad in Duinrell! DANK dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Eurocamp.

Dit uitje vond plaats in november van 2018.

Preferred partners
anvr anbi