"“We hebben het echt heel leuk gehad!”"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Deventer

Fred en Aafke

Fred en Aafke zijn samen op vakantie geweest naar het Griekse eiland Zakynthos. Aafke- “Het is een mooi eiland”. Deze vakantie werd mogelijk gemaakt door Sunweb en Europeesche verzekeringen.

Leuke verrassing op de deurmat

“Voordat wij op vakantie gingen kregen wij plots een envelop met geld in de bus met de tekst ‘Voor jullie vakantie in Griekenland’. Zo ontzettend leuk! Wij weten nog steeds niet zeker van wie we het gekregen hebben. Waarschijnlijk van vrienden of familie. We hebben er een leuke excursie van gemaakt.”

Busreisje

“Met een bus zijn we langs authentieke dorpjes gegaan door de bergen. We hebben allemaal leuke bezienswaardigheden gezien. Zoals een oud vrouwtje wat feta kaas aan het maken was en we zijn naar een olijffabriek geweest. We kwamen langs prachtige uitzichten met de bergen en de grote zee.”

Scheepswrak

“Daarnaast is heeft Fred nog het beroemde scheepswrak gezien vanaf de hoge rotsen. Het was een behoorlijk klim. Dat moest natuurlijk wel even op de foto! Het scheepswrak is daar een ware attractie.”

Tapas avond

“Net buiten het hotel was er een tapas avond georganiseerd. Heerlijk hebben we daar gegeten! Daar werd ook de het beroemde Griekse lied de sirtaki gedraaid waar op de Grieken gingen dansen.”

 

"De vakantie was echt even een verzetje, het was heel fijn om er even tussenuit te zijn".Fred en Aafke

 

Zakynthos

“Ondanks dat het weer niet altijd mee zat en het soms met bakken uit de lucht kwam, hebben we een hele leuke tijd gehad. Vanwege het weer hebben we helaas niet kunnen zwemmen. We zijn twee keer naar het stadje Zakynthos geweest. Er zijn daar leuke winkeltjes en restaurantjes.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Sunweb.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar 2017.

Preferred partners
anvr anbi