"Heerlijk om te genieten van ons gezin"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Haarlem

Froukje en haar gezin

Een paar dagen aan zee. Froukje, haar man en hun vijf kinderen vertrokken naar Zeeland. Een vol programma vol leuke activiteiten. Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Connexxion en de J.C. Ruigrok Stichting.

Genieten van de autorit

Froukje: "We kwamen op maandag aan dankzij de taxi service van Connexxion. Voor de kinderen was dit meteen een groot feest want ze zitten bijna nooit in een auto. We verbleven in Recreatiepark De Soeten Heart in Renesse. Het vakantiehuisje was groot met voldoende ruimte voor alle kinderen."

De eerste keer zee

"We zijn meteen naar de zee gegaan omdat dit maar op vijf minuten lopen lag. Een mooi moment: het was voor de kinderen de eerste keer in de grote zee dus die hadden het meteen naar hun zin. ’s Avonds zijn we nog gezellig gaan dansen met Koos Konijn op het park. Een feestelijke afsluiting van de eerste dag!"

Bingo

"Op het park konden we ons ook goed vermaken. Er werd van alles georganiseerd: een knutselclub met Koos Konijn en kinderbingo waar de kinderen allemaal prijs hadden. We hebben ook nog gezwommen in het zwembad en gespeeld op het strand."

Zierikzee

"We wilden ook graag nog iets van de omgeving zien dus hebben we fietsen gehuurd. De bestemming: Zierikzee. Een flinke tocht, maar wat was het leuk! Natuurlijk hebben we ook de binnenstad van Zierikzee nog even verkend."

 

"De kinderen zwommen voor het eerst in de zee." Froukje 

Genieten als gezin

"De kinderen waren de hele tijd door het dolle heen dus we zijn wel een beetje moe, maar dat is het waard om je kinderen te zien genieten. We vonden het heerlijk om even weg te zijn van onze zorgen en te genieten van ons gezin."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Connexxion en de J.C. Ruigrok stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi