"Wij hebben ontzettend genoten!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Diemen

Gebru

Heerlijk genieten van een midweek Landal. Gebru is samen met zijn zoon, schoondochter en een goede vriend op vakantie geweest. Gebru: “Het is heel fijn om even in een andere omgeving te zijn.” Deze reis werd mogelijk gemaakt door Landal GreenParks en Europeesche verzekeringen.

Een warm welkom

De vakantie begon meteen al bij het inchecken. Gebru: "Alle medewerkers waren zo vriendelijk. Alles was tot in de puntjes geregeld. Dat vond ik heel bijzonder. Mijn goede vriend was ook nog nooit op vakantie geweest. We hebben het zo leuk gehad, met volle teugen genoten!"

Rust en ontspanning

"Het was fijn om even een keer in een andere omgeving te zijn. Ik heb hierdoor veel rust gekregen waardoor ik de batterij weer een beetje kon opladen. Het was ook heel gezellig om met elkaar even weg te zijn."

Spelletjes

"Helaas hadden we heel veel regen tijdens onze vakantie. Zodra het droog was hebben we gewandeld over het park en hebben we de Plaza bezocht met verschillende restaurants en winkels. Ook in het huisje hebben wij ons prima vermaakt. We hebben samen veel spelletjes gespeeld als schaken en kaartspellen."

 

"Ik ben ontzettend dankbaar dat we een keer op vakantie konden!" Gebru

 

Grote verassing

"Richard, die mij heeft opgegeven, kwam ook een dagje langs en heeft ’s avonds met ons meegegeten. Dat was een grote verassing. We hebben het heel leuk en gezellig met elkaar gehad."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Europeesche en Landal GreenParks

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2017.

Preferred partners
anvr anbi