"Deze reis heeft me veel gezelligheid gebracht."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Heemstede

Gerard

Gerard maakte een bijzonder leuke en afwisselde busreis naar de Duitse Eifel.
Alleen op vakantie gaan was in dit geval geen probleem. Het was een volledig verzorgde groepsreis met interessante excursies. Veel te zien dus, veel aanspraak en veel gezelligheid. Dankzij Oad en het taxibedrijf van Connexxion kon Reis met je Hart deze reis mogelijk maken.

Vroege start

‘s-Morgens in alle vroegte reed de taxi van Connexxion netjes op tijd voor bij Gerard thuis in Haarlem. Na vervolgens in de bus van Oad plaatsgenomen te hebben, kon het Duitse avontuur beginnen! De reis naar de Eifel verliep voorspoedig en aan het eind van de rit wachtte een fijn hotel.

Hotel Lochmühle

Hotel Lochmühle vlakbij het plaatsje Mayschoss vormde de uitvalsbasis voor deze reis. Gastvrijheid stond hier hoog in het vaandel. Gerard sprak geen Duits maar met Engels kon hij goed terecht. Hoewel hij alleen was kreeg hij een tweepersoonskamer. Het eten met keuzemenu was heerlijk en ook het personeel was erg vriendelijk.

Vulkanische fenomenen

Wie denkt dat je naar IJsland moet om een echte Geiser in actie te zien heeft het mis, want dat kan ook bij het, overigens schilderachtige, Duitse plaatsje Andernach. Daar ging dus een excursie naar toe! De volgende dag volgde een mooie rondrit door de Vulkaaneifel, een bijzonder landschap met kegelvormige heuvels en ronde meren. "Prachtig allemaal, tussendoor lekker koffie drinken en veel is in Duitsland ook nog eens vriendelijk geprijsd", aldus Gerard.

Bonn

Vooral de stad Bonn maakte veel indruk op Gerard, met het prachtige barokke centrum. Bonn is ook de geboorteplaats van Beethoven en als muziekliefhebber bracht Gerard uiteraard een bezoek aan het Beethoven museum.

 

Gerard: "Zelfs nu ik al weer een week thuis ben voel ik mij nog helemaal relaxed!”

 

Vanaf Ahrweiler weer naar huis

Vrijdag was het, na een mooie wandeling in de omgeving van Ahrweiler, al weer tijd om naar huis te gaan. Onderweg was er een gezamenlijk afscheidsdiner met de hele groep in Zeddam, net na de grens in Nederland. Van daaruit stapte Gerard in een andere Oad bus voor het laatste stuk naar Haarlem, waar, ondanks oponthoud door file, de taxi al weer netjes op hem stond te wachten om hem naar huis te brengen.

Helemaal uitgerust

Gerard: “De hele reis voelde ik mij heerlijk ontspannen en heb ik amper last gehad van mijn ademhalingsproblemen. Zelfs nu ik al weer een week thuis ben voel ik mij nog helemaal relaxed!”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Oad en het taxibedrijf van Connexxion.

Deze vakantie vond plaats in de lente van 2018.

Preferred partners
anvr anbi