"Het is uniek om weg te gaan als je nooit weg kan."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Breda

Gerda

Gerda ontdekte samen met haar vriend Freddie al het moois wat Hellevoetsluis te bieden had! De vakantie heeft op haar een onvergetelijke indruk gemaakt: “Ik heb er geen woorden voor.” Deze vakantie is mogelijk gemaakt dankzij Citta Romana.

Luxe bungalows

"Het was een prachtig park," vertelt Gerda. "Echt geweldig. Hele luxe bungalows en alles was in het huisje aanwezig. We keken uit op de waterlies. Het was allemaal prima verzorgd."

Zeehonden

"Ik vond zo geweldig om een keer naar Hellevoetsluis te gaan en de omgeving te ontdekken. Ik was er nog nooit geweest. We hebben de deltawerken bezocht en zijn naar de zeehondenopvang in Stellendam geweest. Heel interessant."

Strand

"Ook hebben we strand bezocht en hebben heerlijk gezwommen en gegeten. Het was leuk om dit samen met Freddie mee te maken. Dat geeft een fijn gevoel, dat je het samen met iemand kan beleven."

Uniek om een keer weg te gaan

"Het is uniek om weg te gaan als je nooit weg kan. Dat is zo bijzonder. Daar heb ik echt geen woorden voor. Ik heb nog heimwee, maar het geeft me ook een goed gevoel. Ik kan er weer tegenaan."

 

"Ik voelde me op het weekend ook even heel rijk." Gerda

 

Een mooie herinnering

"Ik voelde me op het weekend ook even heel rijk. Dat je dit allemaal mag beleven. Je kan ook net een keer wat extra’s doen: een terrasje pakken, een keer uit eten. Gelukkig heb ik wat foto’s en dan kan ik het weer herbeleven. Ik denk er nog iedere dag aan."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Citta Romana.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi