"We vielen als een blok in slaap!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amsterdam-Noord

Gijs en Door

Helemaal uit Amsterdam Noord naar Liessel. Gijs en Door gingen met hun eigen auto en reden zo lekker dat ze voor ze het wisten al in België zaten. Uiteindelijk kwamen ze goed en wel aan bij de B&B de Jonkershoeve waar zij hartelijk werden ontvangen.

Gastvrijheid

Door: "May is een schat van een mens. Ze doet alles om het de gasten naar de zin te maken. Het huisje is heel keurig en we hadden een leuk klein keukentje waar ik lekker voor ons heb gekookt"

Een rustige omgeving

"Het huisje is erg mooi ingericht maar het bed was boven en dat was voor mij niet handig. Ik had vooral veel moeite met de trap. We moesten wel even wennen aan de rustige omgeving. Heel anders dan bij ons. Bij ons is het altijd druk en levendig en kan ik lekker naar de markt op het Mosplein."

Voetbal kijken

"Omdat we als we weg wilden altijd met de auto moesten en er dichtbij alleen een friettent en een chinees zaten zijn we lekker boodschappen gaan doen zodat ik zelf kon koken. Daar hebben we lekker van gegeten en na het eten lekker met z'n tweetjes voetbal gekeken. Samen vielen we als een blok in slaap."

Prachtige tuin

"Het was leuk om op een boerenhoeve te logeren met een prachtige tuin. Met leuke zitjes bij de bijgebouwen in de sfeer van vroeger. Vanuit de tuin kijkt je zo over de weilanden en bos."

 

"We waren er echt heel blij mee." Door

 

Samen

"Ook al hadden we het ons heel anders voorgesteld, het was voor ons heel bijzonder om samen dit uitstapje te maken. Het was jammer dat het een beetje koud was want anders hadden we veel meer buiten in die prachtige omgeving kunnen doen."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij B&B Jonkershoeve.

Deze vakantie vond plaats in juni 2018.

Preferred partners
anvr anbi