"Door deze vakantie kreeg ik meer rust in mijn hoofd"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Guillisa en haar kinderen

Guillisa was nog nooit samen met haar kinderen op vakantie geweest. Ze hebben veel narigheid meegemaakt wat heel erg zwaar voor haar is geweest. Ze zorgt zelf voor haar 5 kinderen en wilt heel graag het allerbeste voor hen. Ze zet haar kinderen dan ook altijd op de eerste plek en dat doet ze erg goed! Maar het is wel is een keer tijd om haarzelf op het eerste plek te zetten! Ze was heel bij dat Stichting reis met je hart het mogelijk heeft gemaakt om haar een weekendje naar Landal aan te bieden.

Veel activiteiten

Wij hebben het Harstikke leuk gehad op Landal ’t loo. Er zijn veel activiteiten daar om te doen maar wij hebben ervoor gekozen om te gaan zwemmen. Mijn 5 kinderen die mee waren wilden graag ook spelen en op de springkussen gaan. Ook zijn we nog gaan bowlen. Dat vinden wij echt super leuk om te doen! Wij gaan niet zo vaak naar de patatzaak maar tijdens deze vakantie waren we daar vaak te vinden.

Verrassingspakket

De accommodatie is heel erg groot en mooi. We waren er heel erg blij en tevreden mee! Ik had als verwelkoming een verrassingspakket met zelfs 2 flessen wijn erin gekregen. De omgeving vonden we ook heel erg mooi om te zien.

Rust

Dit is de eerste keer dat ik samen met mijn kinderen op vakantie ben geweest. Wij zijn heel erg blij dat we deze mogelijkheid gekregen hebben. We hebben er heel erg van genoten, het was echt geweldig! Wij hebben zo erg genoten we waren er echt aan toe. Mijn kinderen en ik hebben veel plezier gemaakt en hierdoor kreeg ik ook meer rust in mijn hoofd. Deze vakantie betekende veel voor ons! Wij wilden heel graag samen op vakantie gaan maar dat is niet mogelijk door mijn inkomen.

Kinderen jarig

Omdat wij heel erg van zwemmen houden hebben we hier dan ook zeker gebruik van gemaakt. Wij hebben daar zo van genoten. Op de dag dat we zijn gaan zwemmen waren 2 van mijn kinderen jarig geweest. Mijn dochter is 11 geworden en mijn zoon is 13 geworden. Ook zijn we nog naar een klein kinderboerderij op het park geweest. We zagen daar veel kippen, vogels en leuke schapen. Wij hebben deze vakantie zoveel plezier gehad. We willen het zo weer over doen.

 

‘We hebben er heel erg van genoten, het was echt geweldig!’- Guillisa

 

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2019

Preferred partners
anvr anbi