"Het was een groot avontuur"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Zutphen

Halumah

Voor Halumah was het een droom om nog een keer terug te gaan naar Frankrijk en nu maakte ze deze reis met haar dochter. Samen met Estivant Vakanties kon Reis met je Hart deze vakantie voor haar verzorgen.

Avontuur

"Het was voor mij een groot avontuur," vertelt Halumah. "Het begon al bij de busreis, maar vanaf het moment dat we op de camping aan kwamen was het een grote belevenis. Ik houd erg van Frankrijk: de Franse sfeer op de camping, het uitzicht, de omgeving. Deze ervaringen te delen met mijn dochter is echt onvergetelijk."

Kano

"De camping lag midden in de natuur waardoor we allerlei activiteiten konden ondernemen. We hebben gekanood en gewandeld langs watervallen. De kinderen deden ook allerlei activiteiten op de camping zoals zwemmen en ze werden geschminkt. Ook heeft mijn dochter meegedaan aan de bivak. Met alle ouders hadden we ondertussen een etentje. Geweldig om ook verschillende mensen te leren kennen en als alleenstaande ouder help je elkaar."

Grenzen verleggen

"Het team van Estivant bestond uit allemaal jonge en enthousiaste mensen. Ze wisten precies hoe ze iedereen erbij konden betrekken. Mijn dochter vond nieuwe dingen af en toe spannend, maar doordat ze het als groep samen deden durfde ze veel meer. Ze heeft haar grenzen verlegd. Ik zie echt dat ze gegroeid is en dat doet mij alleen maar goed."

De kleine dingen

"Doordat we samen op stap waren, worden de kleine dingen ook speciaal. Elke ochtend haalde mijn dochter brood en ontbeten we samen. Eenvoudig misschien, maar voor mij heel bijzonder."

Het heeft me een zetje in de rug gegeven. Halumah

Nieuwe energie

"De vakantie gaf mij een gevoel van helemaal weg zijn en alles los kunnen laten. Ik kon even helemaal bij tanken doordat ik echt ergens anders was. De tochten die ik maakte in de buurt van de camping heeft me zoveel nieuwe energie gegeven. Ik ga nu elke euro die ik heb apart leggen, zodat we in de toekomst nog een keer kunnen."

Zetje in de rug

"Alle activiteiten gaven me de mogelijkheid om mezelf uit te dagen en mijn grenzen te verleggen. Met de kanotocht kwamen mijn dochter en ik als eerste aan. Daar kreeg ik het gevoel van: ‘Wat heb ik een power’. Je verrast jezelf en dat heeft me echt een zetje in de rug gegeven. Het is een overwinning op jezelf en dat geeft mij nieuwe moed en kracht."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Estivant Vakanties.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in zomer 2016. 

Preferred partners
anvr anbi