"Het was zo fijn om even in een andere omgeveing te zijn."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Hannan

Hannan en haar dochter houden echt van de buitenlucht. Ze genieten van veel dingen, alleen is zij door haar aandoening al 8 jaar niet in staat geweest om op vakantie te gaan. Wat zij vooral heel jammer vindt voor haar 8 jarige dochter, die ze van harte deze leuke vakantie gunt. Reis met je Hart kon deze wens mogelijk maken dankzij Citta Romana.

Ik gun mijn dochter zo graag een vakantie

"Hannan tobt al een flink aantal jaren met haar gezondheid en kampt als gevolg daarvan met ernstige lichamelijke problemen. Ze is desondanks erg positief en zet alles op alles om zo vaak mogelijk leuke dingen te ondernemen met haar dochter.

Liefst zon en buitenlucht

Ze waren dan ook bijzonder dankbaar dat er via Reis met je Hart een korte vakantie in Citta Romana werd aangeboden. Hannan en haar dochter houden van de buitenlucht en kunnen erg genieten van een mooie omgeving. Daarom hadden ze het liefst in de zomer willen gaan, maar dat werd uiteindelijk een lang weekend laat in het najaar.

Leuk huisje met mooi terras

Ze namen, samen met de meegereisde mantelzorger, hun intrek in een leuk huisje met mooi terras en konden niet wachten totdat het weer zou opklaren om hier even lekker een frisse neus te halen. Want Citta Romana is een ruim opgezet park met veel groen en water. Vanaf het park kun je door de duinen in ongeveer 10 minuten naar het strand lopen, waar ze erg veel zin in hadden. Jammer genoeg bleef het slecht weer het hele weekend, wat een streep door de ‘lekker van het strand en de buitenlucht genieten’ plannen haalde.

Fijn zwembad

"Er was wel een fijn overdekt zwembad waar we 2 dagen heerlijk in hebben gezwommen. Uit eten zijn we niet geweest, wel hebben we boodschappen gedaan in het supermarktje en de mantelzorger die met ons mee was, heeft voor ons drietjes alle dagen gekookt."

 

"Het was heel fijn om de dagelijkse routine te verbreken." Hannan

 

Veel spelletjes gedaan

"Door de aanhoudende regen waren we – buiten het zwemmen- aangewezen op het huisje. Het was heel gezellig om met elkaar de meegebrachte spelletjes te doen.

De routine doorbreken

Ondanks het weer dat niet meewerkte was het heerlijk om er even tussen uit te zijn. Even in een andere omgeving en weg te zijn van de thuis omgeving vooral voor mijn dochter even belangrijk om de routine te verbreken.

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Citta Romana.

Deze vakantie vond plaats in winter 2018.

Preferred partners
anvr anbi