"We hebben heerlijk de stad verkend"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Zandvoort

Hatoun en Sheymaa

Hatoun en Sheymaa zijn twee nichtjes die al een tijdje in Nederland wonen. Ze zijn uit Syrië gevlucht en zijn druk bezig om hun plek in Nederland te vinden. Om even alle zorgen achter zich te laten, wilde ze graag een keer met zijn tweeën een paar dagen weg. Reis met je Hart kon deze reis mogelijk maken dankzij de NS, Ibis Rotterdam City Centre en de J.C. Ruigrok Stichting.

Op weg met de trein

"We hadden er veel zin in," vertelt Hatoun. "Het leek ons heel erg leuk om een keer naar Rotterdam te gaan en het was super dat dit ook gelukt was. We zijn met de trein naar de bestemming gegaan en dat ging allemaal goed. Het waren zelfs eerste klas kaartjes!"

Hotel

"Nadat we waren aangekomen in Rotterdam gingen we naar ons hotel. Dat was echt super. Heel erg mooi. We hebben elke dag lekker ontbeten en konden zo de stad gaan verkennen."

Stad ontdekken

"We hebben door de stad gelopen en van alles gezien. Ook hebben we onszelf een beetje verwend en een keer koffie gedronken en in een Turks restaurant gegeten."

Diergaade Blijdorp

“Een dag zijn we ook nog naar Diergaarde Blijdorp geweest. We hadden gratis kaartjes meegekregen dus dat was harstikke fijn dat we daarnaartoe konden. Super om alle dieren te zien.”

 

"Fijn om een keer wat leuks met zijn tweeën te kunnen doen." Hatoun en Sheymaa

 

Verlaten strand

"We hebben het met zijn tweeën echt fantastisch gehad. Een keer iets nieuws zien van Nederland en met zijn tweetjes een keer wat leuks ondernemen. Dat heeft ons echt goed gedaan."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de NS, Ibis Rotterdam City Centre en de J.C. Ruigrok Stichting

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi