"Een relaxte omgeving geeft rust in je hoofd"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Landsmeer

Heidi

Heidi en haar gezin vertrokken naar de zon. In Turkije genoten ze een week lang van het mooie weer, het zwembad, maar vooral van tijd met elkaar. Samen met TUI en Connexxion kon Reis met je Hart deze vakantie verzorgen. Lees hieronder het reisverslag.

Niets hoeven doen

“Het is super geweest,” vertelt Heidi. “We werden vanaf huis met een busje naar Schiphol gebracht en vanaf het moment dat we het vliegtuig instapten hebben we alleen maar genoten. We hadden geen verwachtingen en hebben alles over ons heen laten komen. De eerste dagen moest ik er even aan wennen dat ik niets hoefde te doen en niet zelf hoefde te koken of de afwas te doen. Maar dat was uiteindelijk voor een keer vooral heel erg lekker.”

Zwemmen

“Het hotel was fantastisch. Het was er druk, maar daar merkte je helemaal niets van. Er waren meerdere zwembaden waar je heerlijk tijd kon doorbrengen, je kon prachtig wandelen in de tuin en genieten van het uitzicht. Het hotel was omringd door bergen waar zelfs ook geiten in liepen.”

Animatieteam

Rond het hotel was er genoeg te doen voor Heidi en haar gezin. “Het animatieteam was erg goed. Een zwembad was het actieve gedeelte waar je mee kon doen met waterpoloën en volleyballen. We hebben overal volop aan meegedaan. Vooral mijn kinderen vonden alles leuk om te doen.”

Rust

Alle ingrediënten waren er dus om even te ontspannen en dat is gelukt. “Het is heel fijn om even tot rust te komen en niet bezig te zijn met alle rompslomp en de hele dag bezig zijn om dingen te regelen. Een relaxte omgeving geeft rust in je hoofd.”

Het was vooral geweldig om te zien dat de kinderen het naar hun zin hadden! Heidi

Turtle Island

“Dankzij het zakgeld konden we halverwege de week nog een uitstapje maken. Dit was een van de hoogtepunten van de vakantie. We zijn naar een Turtle Island geweest: een eiland waar je kan zwemmen met schildpadden. Dat was echt ontzettend gaaf. Op een gegeven moment zag ik een hele grote schildpad omhoogkomen. Het was sowieso een hele bijzondere plek waar zout en zoet water samenkwamen. Ik had dat nog nooit gezien.”

Kinderen

Op de vakantie kijkt Heidi met een goed gevoel terug. “Het was vooral geweldig om te zien dat de kinderen het naar hun zin hadden. Ze waren constant in het water en aan het genieten. Dat wil je natuurlijk zien als ouder. Het is heel bijzonder dat we dit mee hebben mogen maken, maar uiteindelijk waren de momenten samen het allermooist.”

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door TUI en Connexxion.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi