"De accu is weer helemaal opgeladen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Haarlem

Hein en Naomi

Hein en zijn dochter Naomi zochten met hun drie honden de natuur van de Veluwe op. Ze hebben een heerlijke tijd achter de rug. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Recreatiepark Samoza en De J.C. Ruigrok stichting.

De bungalow

"De bungalow was fantastisch! Alles zat erop en eraan. Het was allemaal erg luxe. We hebben samen lekker films zitten kijken. We hadden niet de behoefte om nog weg te gaan. Ik was en dan ook heel erg aan toe om de accu weer even op te laden."

Het bos

"Het was voor ons heerlijk om zo midden in de natuur te verblijven. We hebben 3 Jack Russeltjes waarmee we heerlijk het bos mee in konden gaan."

Aardige mensen

"De mensen daar zijn allemaal zo aardig en vriendelijk. Ze zeggen netjes goeie morgen en vragen of alles goed met je gaat. Het bevalt me zo goed dat ik er volgend jaar als het even kan weer heen zou willen gaan."

Even niets moeten

"We waren op zoek naar een beetje ontspanning en rust en dat is echt gelukt. Dat geeft een heerlijk gevoel. Gewoon even niets moeten en niet op de klok te hoeven kijken."

 

"Niets moest, alles mocht" Hein

 

Een paar dagen samen

"We zijn jullie heel erg dankbaar voor deze vakantie. Het contact tussen mij en mijn dochter is veel beter geworden. We hebben veel gepraat en de spanning die er tussen ons was is er nu weg."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Recreatiepark Samoza en De J.C. Ruigrok Stichting.

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi