"We voelden ons zo welkom"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , , en
Zoetermeer

Helma

De bestemming voor Helma en haar gezin was Weert. Met een busje werden zij erheen gebracht. Voor het eerst in lange tijd konden zij in het vakantiepark Weerterbergen van Roompot een weekend genieten met elkaar. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Roompot en Connexxion.

Een warm welkom

“Als je aankomt op het park voel je direct dat je welkom bent. De bagage wordt naar het huisje gebracht. Voor de kinderen is er als welkomstcadeautje een tasje van Koos Konijn met een knuffel er in, een pet en ook nog een memoriespel. Met de fiets kun je alles op het park verkennen. Voor de kinderen is het geweldig. Zelfs de oudste van 18 heeft echt genoten."

Bonnen

“Om alle activiteiten te kunnen doen kregen we bonnen. Voor de kinderen was het fantastisch om aan alle dingen mee te doen. Ze gingen tennissen, waterfietsen, tafeltennissen, golfen en natuurlijk zwemmen. In het zwembad hebben we ook nog een kruidenbad genomen. Het was fijn om dat wel te kunnen doen.”

Trampoline springen

"Om trampoline te kunnen springen had je een Euro nodig. Mijn dochter Alicia vindt dat heerlijk om te doen en zou het liefste de hele dag springen. Ze was dolgelukkig dat ze zo vaak als ze wilde bij de receptie een Euro mocht komen halen om trampoline te kunnen springen. Van mij mocht natuurlijk niet maar ze heeft een aantal keren heerlijk kunnen springen."

Bingo

"Bij de Koos Konijn bingo heeft mijn dochter een pakket gewonnen om zelf zeep te kunnen maken. Daarna mocht ze met Koos Konijn op de foto."

 

"Ik zie een heel ander mens in de spiegel!" Helma

 

Een feestmaal

“We hebben echt genoten van het gourmetten. Toen we thuiskwamen stond er een koelbox vol met de lekkerste dingen klaar in de gang van het huisje. Werkelijk aan alles was gedacht. Het was een echt feestmaal.”

Een ander mens

"Nu we weer thuis zijn merk ik dat ik me minder snel druk maak. Dat heeft niet alleen z'n weerslag op mijn eigen welzijn maar ook op de kinderen. Het lukt mij om meer uit handen te geven. Deze dagen hebben mij geholpen daar bewuster mee om te gaan."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Roompot en Connexxion.

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi