"We hebben enorm genoten van de mooie natuur"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Haarlem

Hermien

Hermien heeft een moeilijke tijd achter de rug. Via Reis met je Hart kon zij samen met haar dochter, haar broer en zijn vrouw én de 2 hondjes een lang weekend naar Landal Coldenhove midden op de Veluwe in het bos. Deze vakantie was mogelijk dankzij Landal Greenparks.

Luxe!

‘We hadden een heel grote, luxe bungalow met heerlijke bedden en de omgeving van het park was prachtig. Het zwembad op het park was wat klein maar we hebben zoveel andere dingen kunnen doen waardoor dit niet erg was’.

Alle uren van het weekend benut.

“Op vrijdagmiddag- en avond hebben we het park verkend. Zaterdag zijn we naar Arnhem gegaan en waren we onder de indruk van deze mooie stad; veel winkels, gezellige terrasjes en er was markt. Zondag hebben we heerlijk met z’n allenin het bos gewandeld. Verder hebben we nog gemidgetgolft op het park. We hadden ook nog eens alle dagen heerlijk zomers weer. De tijd vloog, want maandagochtend moesten we jammer genoeg alweer naar huis.”

Het was fijn om met elkaar weg te zijn, er echt even samen tussenuit te zijn.

“Helaas zijn de foto’s van deze vakantie verloren gegaan maar we hebben gelukkig onze mooie herinneringen. Het was fijn om met elkaar weg te zijn, er echt even samen tussenuit te zijn.”

 

"We hadden er echt behoefte aan om er samen tussenuit te zijn en te ontspannen en dit is zeker gelukt ” Hermien

 

 

 

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

.

Preferred partners
anvr anbi