"Het was een dikke 10!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amsterdam

Ineke en Anita

Ineke en Anita maakten een riviercruise van Rotterdam naar België. Iedere dag ontdekten ze een nieuwe stad. Anita: "Ik was nog nooit op een boot geweest, maar als ik een cijfer moest geven, is het een 10!” Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij De Jong Intra.

Aan boord

Anita: "Alles was zo keurig geregeld aan boord! We hadden twee hutten naast elkaar, precies wat we graag wilden. Het eten was voortreffelijk en heel exclusief! Iedereen had een vaste plek tijdens het eten waardoor we leuke mensen hebben ontmoet. Ik keek ’s avonds alweer uit naar het ontbijt van de volgende dag! Ook de bediening en het personeel aan boord was ontzettend vriendelijk met een goede service." Ineke: “Je hoefde je wensen maar één keer te zeggen en ze onthielden het voor de rest van de week."

Iedere dag een andere stad

Iedere dag legde het schip aan wal, waardoor je veel vrije tijd had om zelf op pad te gaan. Wij kozen ervoor om lekker te wandelen. Aan boord was voor iedere dag een plattegrond van de stad beschikbaar met alle highlights en aangegeven waar het schip precies lag. Anita: “Het mooiste vond ik de kerk in Gent, prachtig. We hebben echt genoten."

Open water

"Het open water bij de Westerschelde vond ik toch wel angstig," vertelt Anita. “Je kon helemaal geen land meer zien. Gelukkig had je op de boot geen last van de deining, maar toch hadden we aan wal wel last van zeebenen."

Het avondprogramma

"Bijna iedere avond was er een leuk programma. Ene keer bingo en de andere avond konden we dansen. Iedereen vermaakte zich met spelletjes of puzzelboekjes."

 

Het was zo leuk! Deze vakantie heeft ons heel veel goed gedaan. Ineke en Anita

 

Nieuwe contacten

Ineke en Anita hebben het ontzettend gezellig gehad met alle gasten op de cruise. "In het bijzonder met een oudere dame uit Rotterdam. Wat hebben we gelachen! Graag zouden wij opnieuw met haar in contact komen."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij De Jong Intra.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar 2017.

 

Preferred partners
anvr anbi