"Heerlijk om even alle ellende te vergeten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Groningen

Inge

Dit vakantieseizoen opende de Koos Konijn Foundation haar tweede vakantiehuis. Dit staat op het vakantiepark Roompot Hunzedal bij Borger in Drenthe. Inge was met haar gezin een van de eerste gelukkigen die er gebruik van mocht maken. Net als bij het een paar jaar eerder geopende Koos Konijnhuis op het park Weerterbergen geldt ook hier de inmiddels beproefde succesformule: een comfortabel vakantiehuis met eigen speelterrein, opgemaakte bedden bij aankomst en cadeaubonnen voor een aantal activiteiten en consumpties op het park.

Prettige aankomst

“Het huisje was helemaal nieuw en inderdaad waren de bedden al netjes gespreid. De beloofde cadeaubonnen lagen ook klaar en die hebben we allemaal gebruikt. Zowel op als rond het park is van alles te beleven en te doen.”

Veel gedaan

“Met de bonnen zijn we o.a. gezellig wezen bowlen en we hebben waterfietsen gehuurd. Ook het boogschieten was leuk en voor de kinderen uiteraard het zwembad. Daarin hebben ze heel wat uurtjes doorgebracht. Door het mooie weer was het dubbel genieten. We hebben pizza’ s gehaald en die lekker buiten op zitten eten.”

Mooie omgeving

“Rondom het park ligt een prachtig wandelgebied en daar hebben we lekker rondgelopen. Verder zijn we naar het Hunebedcentrum in Borger geweest, dit is de plek waar het verhaal van de Drentse prehistorie wordt verteld.”

Ontspannen samenzijn

"Op het park zelf werd er vooral voor kinderen van alles georganiseerd, maar daar hebben mijn kinderen weinig aan meegedaan. Wij vonden het vooral fijn om eens gezellig en lekker ontspannen samen te zijn.”

 

"Nu kunnen wij er uitgerust weer tegenaan”  Inge

 

Nieuwe energie

“Het verblijf heeft ons echt goed gedaan. Toen het afgelopen was hadden we echt het gevoel dat we er weer een tijdje tegenaan konden”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi