"We hebben echt als gezin samen iets kunnen doen"

Irena en haar kinderen

“Het was een top weekend,” vertelt Saskia. Samen met haar kinderen vertrok ze naar Landal Coldenhove voor een paar dagen. Reis met je Hart kon deze vakantie verzorgen dankzij de Europeesche en Landal GreenParks.

Prachtig weer

"We hebben het heel leuk gehad. Ik zou zo nog een keer willen gaan. Het was prachtig weer dus we konden er veel op uit en genieten van alles wat het park te bieden had."

Bingo

Het gezin heeft de dagen goed benut: "We hebben ontzettend veel gedaan. We zijn gaan zwemmen, hebben meegedaan aan de bingo en de kinderen hebben gespeeld in het indoorspeelparadijs."

Samen tijd doorbrengen

"Ik kan het park iedereen aanbevelen. Alles was keurig verzorgd, vriendelijke mensen en het was gewoon een heel leuk vakantiepark. We hebben echt als gezin samen iets kunnen doen."

De rust in het park deed me heel goed!

Kunnen ontspannen

"De rust in het park deed me heel goed. Toen ik weer thuis was zei iedereen dat ik er ontspannen uitzag. Dat kan een paar dagen weg echt met je doen. Mijn kinderen vroegen bij thuiskomst: ‘Wanneer gaan we weer?’ Het is een droom om dit nog een keer mee te maken want we hebben echt met elkaar genoten."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Europeesche en Landal GreenParks.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi