"We hebben genoten van de kleine dingen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Haarlem

Irma en haar gezin

Irma en haar gezin zochten de natuur op in de Belgische Ardennen. Het werd een bijzonder weekend met het gezin waaraan zij ondanks het slechte weer hele fijne herinneringen hebben. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij De J.C. Ruigrok Stichting.

Glimmende ogen

"Na een lange autorit kwamen we bij een grote oprijlaan. Als je toen de ogen van de kinderen had gezien, die glommen helemaal. We kregen de sleutel en daarna werd alles in het huisje goed bekeken."

Bronwater

"We hebben veel gewandeld in de mooie natuur. Er werd geklommen op de rotsen maar er waren ook veel beekjes. We hebben zelfs een flesje bronwater uit de beek mee naar huis genomen."

Veel spelletjes

"We hebben veel spelletjes met elkaar gedaan. Monopoly, lego, boven stond een We. Er werden nagels gelakt en omdat er geen radio was hebben we zelf maar gezongen."

Warmte zoeken

"Omdat het 's nachts al vrij koud en vochtig was hebben we de matrassen in de woonkamer bij de kachel gelegd. We hebben veel gekletst en gelachen. Ik ben 's nachts nog uit bed gegaan om thee te zetten."

 

"Fijn dat de kinderen nu ook hun vakantieverhaal kunnen vertellen" Irma

 

Verse broodjes

"Voor ons was het heel bijzonder om 's morgens uitgebreid te ontbijten. We hebben onszelf echt verwent met verse broodjes met vleeswaren, fruit en yoghurt. 's Avonds hebben we heerlijk gegourmet"

Helemaal bijgekomen

"We hebben mooie herinneringen aan ons verblijf in de Ardennen. We hebben het er thuis nog dagelijks over. Het was er heel rustig en het is leuk om te zien hoe andere mensen leven."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij De J.C.Ruigrok stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi