"Het doet je gewoon goed om even weg te zijn"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Eersel

Irma

Irma werd betoverd door al het moois wat Jordanië te bieden had. In acht dagen maakte ze een prachtige reis: "Het is een droom die in vervulling is gegaan." Deze bijzondere reis werd mogelijk gemaakt door Fox Verre Reizen. Lees hieronder al haar belevenissen.

Druk programma

"Ik heb een fantastische reis gehad", vertelt Irma. "Ik probeerde zoveel mogelijk van elk moment te genieten. We hadden een vol programma. ’s Ochtends vroeg weg en ’s avonds weer in het hotel. Tijdens de rit stopten we op verschillende plekken zodat we alle hoogtepunten konden zien."

Geweldige reisbegeleiders

"De reisleider en de gids waren geweldig. Ze vertelden ontzettend veel en op elke vraag gaven ze een uitgebreid antwoord. Ik genoot daar heel erg van. Maar het ging niet alleen om de informatie die ze gaven. Ze hielden je ook goed in de gaten en of het goed met je ging."

Een gezellige groep

"De groep bestond uit ongeveer 25 mensen. Ik was natuurlijk alleen, maar werd door iedereen goed opgevangen. Ik kon gezellig kletsen en het is leuk om dit met elkaar te beleven."

Een bijzonder land

"Alle dagen waren bijzonder, maar er staken een paar momenten bovenuit. Ik vond het slapen in de woestijn Wadi Rum heel speciaal. Dat was zo ontzettend mooi. Maar ook het bezoek aan de Dode Zee. Het is gewoon zo’n prachtig land, met zoveel dimensies."

Het is gewoon zo’n mooi land, met zoveel dimensies Irma

Magisch

"Een absoluut hoogtepunt was het bezoek aan Petra. We kwamen hier vroeg aan en samen met drie anderen ging ik verder met het paard en wagen. Op het moment dat we Petra betraden, waren we de enige toeristen. Dat was magisch. Toen ik daar aankwam dacht ik: ik sta te dromen, dit kan niet echt zijn. Zo’n immense schatkamer. Dan weet je: nu moet ik het echt in me opnemen en genieten."

Vakantie doet je goed

"Het was zalig om er een keer uit te zijn. Oh, wat had ik dat gemist. Ik dacht altijd: ik had nooit moeite dat mensen op vakantie gingen en ik niet. Maar als je dan zelf een keer mag dan is dat ook wel heel fijn. Dat je dit meemaakt dat is zo’n luxe. Daar staan veel mensen niet bij stil. Het doet je echt goed om even weg te zijn."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Fox Verre Reizen van de ANWB.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi