"Met zijn drieën hebben we er heerlijke dagen van gemaakt"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Rotterdam

Isabella en haar kinderen

Voor het eerst in lange tijd weer op vakantie en dan je kinderen zó zien genieten. Dat doet een mens goed. Isabelle kon dankzij het Hendrik Pierson Fonds en Connexxion een aantal dagen met het kinderen op vakantie.

Vriendelijk ontvangst

“Het was heel gezellig,” vertelt Isabella. “Maandagochtend werden we opgehaald en naar het park Landal Stroombroek gebracht. De ontvangst was heel hartelijk en iedereen was vriendelijk. We mochten meteen ons huisje in en daarna zijn we gaan ontdekken wat er allemaal op het park te doen was.”

Vakantiegevoel

“Ik was al heel lang nog nooit op vakantie geweest. Een keer dan weer weg is dan echt heel fijn. We hebben met zijn drieën echt een vakantiegevoel gehad.”

Poolparty

“We zijn vooral op het park gebleven. Voor mijn kinderen van zes en acht jaar was er ook genoeg te doen. Ze zijn gaan zwemmen en er was ook een animatieteam. Er was bijvoorbeeld een poolparty met alle kinderen.”

Leuke dingen met zijn drieën

“Zelf heb ik ook de ontspanning kunnen vinden. Het is altijd fijn als ik met mijn kinderen ben dus daar was nu ook alle mogelijkheid voor. We hebben met zijn drieën leuke dingen kunnen doen.”

 

"Mijn kinderen heb ik echt zien genieten." Isabella

 

Kinderen hebben genoten

“De kinderen heb ik echt zien genieten Als moeder is dat het allerbelangrijkste, dan is alles goed.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Connexxion en het Hendrik Pierson Fonds.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi